Nejprodávanější tituly v roce 2020
world music

Nadechnutí - Komplet - 11%
Box vydaný v limitované edici uzavírá další úspěšnou etapu Čechomoru.
world music

Nadechnutí - Komplet

944 Kč
839 Kč
Eurovision Song Contest 2019 - 11%
Eurovision Song Contest 2019
world music

Eurovision Song Contest 2019

413 Kč
367 Kč
Velesu - 11%
Velesu vzývá pohanského boha. Tomáš Kočko se obrací k pánovi zásvětí, jenž střeží řád a čas. V krvi a duši nám tepe rytmus našich předků, jejich sny, radosti i strasti a obavy. I díky tomu devět autorských skladeb Tomáše Kočka dokáže zasáhnout každého posluchače.
world music

Velesu

269 Kč
239 Kč
Antologie moravské lidové hudby 7 - 11%
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.
world music

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
199 Kč
Nejen zahrádečky - 11%
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.
world music

Nejen zahrádečky

269 Kč
239 Kč
Hold On - 11%
Irena Budweiserová připravila pro své fanoušky další monotematickou kolekci spirituálů. Nová kolekce se drží schématu vyzkoušeného na Nobody’s Fault – černošské spirituály s původními anglickými texty a výjimečně (tentokrát ve dvou případech) s texty českými.
world music

Hold On

224 Kč
199 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD) - 11%
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
world music

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
199 Kč
Godula - 11%
(1x)
Na Godule najdete široké žánrové rozpětí od folku přes world music až k folk-metalu, vše s akcentem na tradiční moravskou hudbu. Vybalancovat toto žánrové jiskření je specialitou Tomáše Kočka.
world music

Godula

179 Kč
159 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
world music

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
Bezobav - 11%
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
world music

Bezobav

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>