Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
cestování

Jací jsou? - Němci - 20%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Němci

119 Kč
95 Kč
Od oltáře do Santiaga - 20%
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků.
cestování
Ukázky

Od oltáře do Santiaga

322 Kč
258 Kč
Zajímavá a záhadná místa na Moravě a ve Slezsku - 20%
Přehled zajímavých a záhadných míst na Moravě a ve Slezsku. V této knize ne například dozvíte o Landeku, kde již v pravěku topili uhlím a Landecké venuši, o Dolních Věstonicích a Věstonické venuši a záhadě kamenných koulí z beskydského lomu Megoňky.
cestování
Ukázky

Zajímavá a záhadná místa na Moravě a ve Slezsku

95 Kč
76 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestování
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Kolem kolem národních parků USA - 20%
Smí se v USA na kole jezdit po interstate dálnici? Co dělat uprostřed stáda bizonů? Také se vám líbí hoodoos? Víte co v kempu znamená hiker - biker? Máte rádi kochací silnice? Viděli jste už soutěž v chytání býků za ocas?
cestování
Ukázky

Kolem kolem národních parků USA

66 Kč
53 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 20%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
cestování
Ukázky

Utajené hrady a zámky II.

149 Kč
119 Kč
Magická místa České republiky - 20%
(2x)
Kde jsou v České republice místa, kterým je lepší se vyhnout? Známý autor uvádí mnohá překvapivá fakta i hypotézy opřené o moderní vědecké poznatky.
cestování
Ukázky

Magická místa České republiky

149 Kč
119 Kč
Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa - 20%

Tři roky na cestě kolem světa a do nitra vlastní duše Ztroskotal na opuštěném ostrově v Karibiku, pracoval v čínském baru, stal se bezdomovcem v San Francisku, vyzval neprostupnou džungli Darién a projel pod polární září Aljašky.

cestování
Ukázky

Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa

249 Kč
199 Kč
Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
cestování
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Dvacet let s Islandem - 20%
Kniha fejetonů, která vznikala v rozmezí let 1994 - 2014.
cestování
Ukázky

Dvacet let s Islandem

200 Kč
160 Kč
2012 - 20%
(2x)
Cestovatel, etnolog a spisovatel Miloslav Stingl se v této knize vydává za tajemstvím indiánských měst a indiánských pyramid.
cestování
Ukázky

2012

149 Kč
119 Kč
Dva kreténi na Krétě - 20%
V loňském roce jsme k 10. výročí našeho společného cestování navštívili Krétu. Dva kreténi jsme já autor a mlynář z Meziříčka Skalák. Doufám, že jeho žena Šárka nebude protestovat, že není uvedena jako třetí....
cestování
Ukázky

Dva kreténi na Krétě

199 Kč
159 Kč
Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - 20%
Inspirativní příběh první Češky, která dojela nejtěžší závod světa.
cestování
Ukázky

Gabriela Novotná. Cesta na Dakar

259 Kč
207 Kč
Jací jsou? - Angličané - 20%
(1x)
Zábavný průvodce anglickou povahou vážně i nevážně představuje jejich životní styl. Dozvíte se, jací opravdu jsou, co je pro ně důležité, jak se baví, jak funguje anglická rodina, škola a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Angličané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 20%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Francouzi

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Norové - 20%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Norové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Španělé - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Španělé

119 Kč
95 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
cestování
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestování
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Africkou divočinou - 20%
Dr. Jiří Baum, přírodovědec a cestovatel, navštívil mezi oběma světovými válkami téměř všechny světadíly.
cestování
Ukázky

Africkou divočinou

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 178 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>