Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
atlasy a mapy

Jací jsou? - Skotové - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Skotů vás vážně i humornou formou seznámí s jejich životním stylem. Dozvíte se, jací Skotové jsou, jak se baví, jak funguje skotská rodina a společnost vůbec.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Skotové

119 Kč
95 Kč
Koruna Evropy - 20%
(1x)
Jarda Zaoral podnikl unikátní expedici Koruna Evropy, při které zdolal nejvyšší hory každého státu Evropy. Celý projekt dokázal uskutečnit za 361 dní a vytvořil tím světový rekord v nejrychlejším výstupu.
atlasy a mapy
Ukázky

Koruna Evropy

399 Kč
319 Kč
Kolem kolem Zambie, Botswany, Svazijska a JAR - 20%
Který Čech poprvé zmapoval Viktoriiny vodopády? Je slušné pozdravit, když potkáte na silnici slona? Už jste se projeli na mokoro v deltě Okavango? Máte si v areálu policejní stanice zamykat kolo? Potkali jste někdy domorodého Vaclava ze Zimbabwe?
atlasy a mapy
Ukázky

Kolem kolem Zambie, Botswany, Svazijska a JAR

66 Kč
53 Kč
Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy - 20%
Kniha o pražských prostranstvích, dnešních náměstích v centru města.
atlasy a mapy
Ukázky

Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy

199 Kč
159 Kč
Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie - 20%
Cestopis Martina Mykisky vychází z osmiměsíčního putování, které čtenáře zavede do strhující divoké přírody venezuelských stolových hor, brazilské Amazonie, bolivijských pralesů či velehor a mezi temperamentní obyvatele Venezuely, Brazílie a Bolívie.
atlasy a mapy
Ukázky

Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie

139 Kč
111 Kč
Jací jsou? - Dánové - 20%
Chcete poznat dánskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Dánů. Dozvíte se, čím žijí, jak se baví a co je pro ně důležité.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Dánové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Irové - 20%
Ostrov jménem Irsko je pro nezasvěcené diplomatickým minovým polem. Tato publikace vám pomůže šarmantním Irům porozumět. Zábavnou formou seznamuje s jejich životním stylem, hodnotami a tradicemi.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Irové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Islanďané - 20%
Netradičně pojatý průvodce islandskou povahou. Dozvíte se, jací Islanďané opravdu jsou, jak žijí, co je baví, jak funguje islandská rodina, škola i společnost.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Islanďané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Italové - 20%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Italové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Poláci - 20%
Zábavný průvodce polskou povahou. Nechte se inspirovat a poznejte zvyky, tradice a životní styl Poláků. Dozvíte se, čím Poláci žijí, jak se baví, proč rádi cestují nebo jaký mají smysl pro humor.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Poláci

119 Kč
95 Kč
Příhraniční Rakousko - 20%
Tipy na výlety po historických a kulturních památkách i jedinečných přírodních zajímavostech u našich jižních sousedů. Od malých zámečků po mohutné hrady, od skalních útvarů po úchvatné vyhlídky, od potoků a řek po ledovcová jezera.
atlasy a mapy
Ukázky

Příhraniční Rakousko

149 Kč
119 Kč
Tchaj-wan - 20%
Vysoké hory, moře, pláže, roztodivné geologické útvary, divoké řeky a moderní velkoměsta. K tomu všemu je třeba přičíst velmi milé obyvatele, chutné jídlo i pití a takřka absenci západních turistů.
atlasy a mapy
Ukázky

Tchaj-wan

129 Kč
103 Kč
Věk menhirů v Čechách - 20%
Menhiry jsou uměle vztyčené kameny a jeden z projevů tzv. megalitické kultury. Kniha zavede čtenáře na 115 lokalit v Čechách, kde se tyto záhadné kameny, kamenné řady a kruhy a kamenné stoly nacházejí, ...
atlasy a mapy
Ukázky

Věk menhirů v Čechách

169 Kč
135 Kč
Procházky Prahou filmovou - 20%

Projděte se Prahou filmovou a navštivte místa, která znáte z filmů či seriálů. Projděte se Prahou a vydejte se do míst, která znáte z filmového plátna nebo z televize! Dozvíte se například, jak dnes vypadá škola z filmu Obecná škola.

atlasy a mapy
Ukázky

Procházky Prahou filmovou

189 Kč
151 Kč
Van life - Život na kolech - 20%
Stovky funky vozidel, úžasná krajina a chytře navržené interiéry dodávek z celého světa.
atlasy a mapy
Ukázky

Van life - Život na kolech

484 Kč
387 Kč
Výletník II. - 20%
(2x)
Kde najdeme nejužší českou uličku a projde jí vůbec silnější člověk? Jak vypadá krajina u Nových Heřminov, jež zanedlouho zmizí pod vodou přehradní nádrže?
atlasy a mapy
Ukázky

Výletník II.

199 Kč
159 Kč
Místa zrychleného tepu - 20%
kušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
atlasy a mapy
Ukázky

Místa zrychleného tepu

135 Kč
108 Kč
Praha neznámá II - 20%
(1x)
V druhém díle Prahy neznámé nás autor zavede do dalších méně známých pražských čtvrtí.
atlasy a mapy
Ukázky

Praha neznámá II

339 Kč
271 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

atlasy a mapy
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Outdoorový průvodce - Šumava a okolí - 20%
Šumava a okolíNetradiční outdoorový průvodce vás provede krajem hlubokých lesů, rozsáhlých rašelinišť a stovek potůčků, které jsou zdrojem nejkrásnějších zlatonosných řek - Vltavy, Vydry a Otavy.
atlasy a mapy
Ukázky

Outdoorový průvodce - Šumava a okolí

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 57 položek
<< < 1 2 3 > >>