Nejprodávanější tituly v roce 2020
móda

Pánská móda
Poutavý průvodce světem pánské módy, který nás seznámí s klasickými kousky pánského šatníku od pyžama až po smoking. Dozvíme se, jak vznikaly, jak se vyvíjely a postupně šířily do celého světa.
móda

Pánská móda

584 Kč
Nový dress code
Dress code se dnes již nepovažuje za omezení tvořivosti a individuality, nicméně k pochopení pravidel oblékání je stále zásadní, a to i v případě, že se je snažíme překročit.
móda

Nový dress code

359 Kč
Síla stylu
Jak nepodlehnout trendům? Jak lichotit vlastní postavě? Jak najít šaty, za kterými se každý muž otočí? Móda je komunikační prostředek.
móda

Síla stylu

359 Kč
Šátky, šály, kravaty
Možná se to nezdá, ale šátky, šátečky i šály mají velkou moc - umí doladit, zjemnit, příjemně dotvořit a zaručeně oživit celkový vzhled oblečení. Umí také dodat eleganci a ženskost vašemu šatníku i podpořit vaši náladu. Jen jim to musíte dovolit...
móda

Šátky, šály, kravaty

80 Kč
Móda, krása a životní styl
Jsou dvě. Jsou krásné, úspěšné, populární a hlavně – mají styl. Chceš být také taková? Kniha oceňovaných blogerek plná barevných fotografií ti pomůže s módou, se zdravým životním stylem, cestováním a motivací.
móda
Ukázky

Móda, krása a životní styl

224 Kč
(Nová) móda módy
V knize (Nová) móda módy provádí italský filozof a kritik umění Gillo Dorfles (1910) analýzu historie a stylu módy, jejího původu a budoucího směřování.
móda
Ukázky

(Nová) móda módy

228 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 26 položek
<< < 1 2