Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
výtvarné umění

Posedlost - 20%
Posedlost - vášně a extrémy v umění 20. století. Na pozadí „portrétů“ pěti uměleckých solitérů, v českém prostředí neznámých či málo reflektovaných, nabízí kniha překvapivý pohled na vývoj moderní malby.
výtvarné umění
Ukázky

Posedlost

220 Kč
176 Kč
Jiná modernita - 20%
Na příkladu čtyř vyhraněných malířských solitérů se snaží ukázat, že skutečně hodnotná umělecká díla 20. století často nevznikala v hřmotu avantgard, ale naopak tehdy, kdy se přemýšliví a talentovaní malíři odvraceli od módních avantgardních vln.
výtvarné umění
Ukázky

Jiná modernita

245 Kč
196 Kč
Sulek maluje - 20%
Známý autor životopisů P. Kosatík si za objekt své knihy vybral osobu svérázného malíře Svatopluka Sulka. Jeho biografie však není jen běžnou knihou „o malíři a jeho obrazech“. Směřuje k širšímu zamyšlení nad životem, proměněným beze zbytku v tvorbu.
výtvarné umění
Ukázky

Sulek maluje

279 Kč
223 Kč
Model - 20%
Katalog k výstavě Model, v němž naleznete esej kurátora výstavy Ladislava Kesnera. Katalog je doplněn souborem rozhovorů, které kurátor vedl s vybranými vystavujícími umělci: Antony Gormleym, Mariele Neudecker, Lorenzem Estermannem, ...
výtvarné umění
Ukázky

Model

184 Kč
147 Kč
Křivky - 20%
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
výtvarné umění
Ukázky

Křivky

149 Kč
119 Kč
Naivní konceptualista a slepice - 20%
Nová kniha výtvarníka a básníka Mariana Pally osvětluje naivní konceptualismus přímo od zdroje. Jedná se o soubor čtyřiceti kratších textů různého charakteru. Bylo by možné je označit za fejetony, anekdoty, bajky, někdy až za básnickou prózu.
výtvarné umění
Ukázky

Naivní konceptualista a slepice

119 Kč
95 Kč
Něžná vyznání Praze - 20%
Barevná knižní reprodukce obrazů Prahy malíře Roberta Kessnera. Unikátní dílo je doplněno literárním vyznáním populárních osobností. Publikace je volným pokračováním úspěšné knihy s názvem Intimní doteky Prahy.
výtvarné umění
Ukázky

Něžná vyznání Praze

149 Kč
119 Kč
Obraz nese svědectví - 20%
Obraz nese svědectví je název volného pokračování knihy první, ta vyšla pod názvem Já Alfréd již dříve.
výtvarné umění
Ukázky

Obraz nese svědectví

100 Kč
80 Kč
Otčenáš - 20%
Muchův Otčenáš vychází ze zednářské, symboliky a z pokusů s mimosmyslovým vnímáním, kterým se Alfons Mucha zabýval v kruhu zájemců o vyšší světy spolu se svým přítelem C. Flammarionem.
výtvarné umění
Ukázky

Otčenáš

199 Kč
159 Kč
Van Goghovo ucho - 20%
(1x)
Vztah mezi dvěma slavnými malíři, Gauguinem a van Goghem, byl více než bouřlivý a jeho konec je zahalen rouškou tajemství. Co se vlastně stalo té osudné noci, kdy Vincent van Gogh přišel o ucho?
výtvarné umění
Ukázky

Van Goghovo ucho

399 Kč
319 Kč
Cestou za uměním - 20%
Průvodce výtvarným uměním od nástěnných jeskynních maleb až po díla současnosti.
výtvarné umění
Ukázky

Cestou za uměním

40 Kč
32 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 31 položek
<< < 1 2