Nejprodávanější tituly v roce 2020
těhotenství a porod

Porod bez násilí - 11%

Když dětí přicházejí na svět, často pláčou, místo toho, aby prostě jen dýchaly. Co se skrývá za jejich křikem? Je možné, že by pro dítě bylo stejně bolestné narodit se jako pro matku porodit?

těhotenství a porod

Porod bez násilí

240 Kč
214 Kč
Budu máma! - 11%
Tahle kniha o těhotenství není žádným průvodcem ani učebnicí, jak perfektně zvládnout celých devět měsíců. Kniha je deníkem mladé maminky.
těhotenství a porod

Budu máma!

275 Kč
244 Kč
Projezte se k těhotenství - 11%
Výživa hraje na cestě k otěhotnění velkou roli. Autorka, Zita Westová, je odborníkem na plodnost a ve Velké Británii pomáhá již 25 let partnerům, aby mohli založit rodinu.
těhotenství a porod

Projezte se k těhotenství

314 Kč
279 Kč
Narodilo se předčasně - 11%
Kniha nabízí pomoc rodičům, kterým se dítě narodilo předčasně. Vysvětluje jednotlivé stupně nezralosti, seznamuje s lékařskou péčí, s tím, jaká vyšetření dítě čekají a jakou výživu mají rodiče nedonošenému miminku poskytovat.
těhotenství a porod

Narodilo se předčasně

359 Kč
319 Kč
Zdravé těhotenství - 11%
(1x)
Jedinečný rádce pro úspěšné otěhotnění, těhotenství, porod i šestinedělí. Věnuje se zdravé výživě a cvičení nejen v období těhotenství, unikátní je zdravé vaření krok za krokem s předními českými šéfkuchaři.
těhotenství a porod

Zdravé těhotenství

314 Kč
279 Kč
Porodní asistentkou krok za krokem - 6%
Knížka předkládá souborné informace o vlastnostech a dovednostech, které porodní asistentky pracující v komunitním prostředí potřebují proto, aby mohly ženám poskytnout kvalitní, bezpečnou a efektivní péči během těhotenství, porodu a v době poporodní.
těhotenství a porod

Porodní asistentkou krok za krokem

262 Kč
246 Kč
Karmická luna - 11%
Luna je nádherná a její tvář můžeme neustále sledovat na obloze. Vytváří magické obrazce a její vliv na naši psychiku dnes snad už nikdo nepopírá.
těhotenství a porod

Karmická luna

324 Kč
288 Kč
Náš zázrak - 11%
(2x)
Vytvořte sobě a svému drobečkovi úžasnou knihu, která se bude týkat vašeho těhotenství a prvního společného roku. Kniha Náš zázrak uchová vzpomínky na první slova, krůčky, oblíbená jídla i kratochvíle a oslavy.
těhotenství a porod

Náš zázrak

314 Kč
279 Kč
Dítě diabetické matky - v otázkách a odpovědích - 11%
Kniha určená nastávajícím maminkám, které trpí cukrovkou a chtějí se dozvědět o tom, jaká jsou rizika těhotenství s diabetem pro ně a pro miminko. Nabízí pohled a rady lékařky s mnohaletou praxí v péči o diabetické matky a jejich děti.
těhotenství a porod

Dítě diabetické matky - v otázkách a odpovědích

224 Kč
199 Kč
Těhotenství, porod a bolest - 11%
Emeritní profesorka porodnictví z Edinburghské univerzity Rosemary Manderová se v této knize zabývá těhotenstvím, porodem a šestinedělím a bolestí, jež všechna tato období provází, stejně jako bolestí, kterou může cítit plod a novorozené dítě.
těhotenství a porod

Těhotenství, porod a bolest

269 Kč
239 Kč
Naděje pro Chanu - 11%
Kniha je určená pro všechny páry, které touží po dítěti, jež nepřichází, truchlí pro miminko, které se nedožilo porodu, nebo už příliš dlouho čekají na děťátko, které by mohli osvojit.
těhotenství a porod

Naděje pro Chanu

197 Kč
175 Kč
Nová kniha o těhotenství a mateřství - 20%
Ojedinělá celobarevná publikace českých autorů popisuje zásady plánovaného rodičovství, způsoby přirozeného i umělého otěhotnění, první známky těhotenství.
těhotenství a porod
Ukázky

Nová kniha o těhotenství a mateřství

424 Kč
339 Kč
Na cestě za dítětem - 11%
Kniha poskytuje vyčerpávající a hlavně velmi osobní pohled na mentální, emocionální a somatické problémy spojené s nenaplňujícím se rodičovstvím.
těhotenství a porod

Na cestě za dítětem

270 Kč
240 Kč
Lunární kalendář pro nastávající maminky - 11%
První lunární kalendář z nakladatelství Krásná paní věnovaný nastávajícím maminkám, ale i těm, které si miminko teprve plánují a nebo už miminko mají.
těhotenství a porod

Lunární kalendář pro nastávající maminky

134 Kč
119 Kč
Partner v těhotenství a při porodu - 20%
Cílem publikace je poskytnout partnerům těhotných žen návod, jak mohou pomáhat ženě v průběhu těhotenství a při porodu. Autor, zkušený porodník, se snaží připravit oba partnery na nejkrásnější okamžik jejich společného života.
těhotenství a porod
Ukázky

Partner v těhotenství a při porodu

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 35 položek
<< < 1 2