Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
osobní rozvoj

Proč ženy muže už více chápou - 20%
Pokračování bestselleru o mužích a ženách "Proč ženy muže (ne)chápou" je tady! David Gruber, génius mezilidské komunikace, nás ve své nové knize "Proč ženy muže už více chápou" opět zavádí do světa mužů a žen.
osobní rozvoj
Ukázky

Proč ženy muže už více chápou

144 Kč
115 Kč
Týmová spolupráce - 20%
Tým, který pracuje podle principů týmové spolupráce, dokáže úspěšněji a efektivněji dosahovat stanovených cílů. Vedoucí a členové týmů, manažeři, personalisté či lektoři najdou v knize prakticky využitelné informace týkající se práce v týmu.
osobní rozvoj
Ukázky

Týmová spolupráce

116 Kč
93 Kč
100+1 otázek a odpovědí pro kardiaky - 20%
V České republice je stále více než polovina úmrtí způsobena nemocemi srdce a cév. Kardiovaskulární onemocnění je tedy celospolečenským problémem, který musí být řešen komplexně.
osobní rozvoj
Ukázky

100+1 otázek a odpovědí pro kardiaky

149 Kč
119 Kč
Komunikace a vzájemné porozumění - 20%
Co podmiňuje, že si nás lidé váží, že nás respektují? Lze rozvíjet zdravé sebehodnocení a přiměřené sebevědomí? Jsou nějaké cesty k lepšímu pochopení sebe sama a poznávání druhých? Na čem vlastně závisí sociální úspěšnost?
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace a vzájemné porozumění

127 Kč
102 Kč
Pokročilé metody manažerského rozhodování - 20%
Na trhu ojedinělá publikace, určená manažerům, podnikatelům, specialistům a studentům, vysvětluje nové pokročilé metody manažerského rozhodování, seznamuje s jejich principy a možnostmi využití a uvádí konkrétní aplikace v podnikání.
osobní rozvoj
Ukázky

Pokročilé metody manažerského rozhodování

212 Kč
170 Kč
Jak bojovat se stresem - 20%
PhDr.Tomáš Novák, zkušený poradenský psycholog a autor řady populárně psychologických bestsellerů, opět přichází s publikací na nevyčerpatelné téma, jak se cítit dobře ve vztazích s lidmi a rovněž ve vztahu se sebou samým.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak bojovat se stresem

127 Kč
102 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
osobní rozvoj
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Žena v přechodu - 20%
Kniha vysvětluje anatomii a fyziologií ženských pohlavních orgánů. Věnuje se ženským hormonům a jejich významu v ženském těle. Zasvěceně a srozumitelně ženám přibližuje hormonální substituční léčbu, její prospěch a rizika.
osobní rozvoj
Ukázky

Žena v přechodu

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 581 - 600 z 588 položek
<< < 1 .. 28 29 30