Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
podle věku

Atlas fyziologických regulací - 20%
Převážně obrazová učebnice s 329 schématy a s doprovodným shrnujícím textem. Schémata popisují složité řídící obvody pomocí zjednodušených blokových zpětnovazebných obvodů, které napomáhají k pochopení regulačních pochodů v organizmu.
podle věku
Ukázky

Atlas fyziologických regulací

594 Kč
475 Kč
Nespavost a jiné poruchy spánku - 20%
Kniha přináší kompletní přehled informací o spánkových poruchách. Vysvětluje, co jsou spánkové poruchy, jaké jsou jejich typy, příčiny, klinické projevy i způsoby a možnosti diagnostiky a komplexní léčby.
podle věku
Ukázky

Nespavost a jiné poruchy spánku

212 Kč
170 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník - 20%
Moderní učebnice ošetřovatelství je koncipována pro výuku žáků oboru zdravotnický asistent na středních zdravotnických školách. Je určena 2. ročníkům studia a navazuje na úspěšnou učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník.
podle věku
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník

186 Kč
149 Kč
Právní minimum pro sestry - 20%
Zcela nová, moderní a ucelená příručka je vytvořena na základě nové legislativy a je určena sestrám, studentům i vyučujícím, kteří přicházejí do styku s nemocnými a jejich rodinami.
podle věku
Ukázky

Právní minimum pro sestry

135 Kč
108 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
podle věku
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč
Výzkum v ošetřovatelství - 20%
Učebnice k předmětu výzkum v ošetřovatelství je určena studentům oboru ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických a sociálně-zdravotnických oborů, a to jak v České republice, tak na Slovensku.
podle věku
Ukázky

Výzkum v ošetřovatelství

237 Kč
190 Kč
Zdravotnická dokumentace v praxi - 20%
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem.
podle věku
Ukázky

Zdravotnická dokumentace v praxi

254 Kč
203 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV - 20%
Kniha je určena především studentům a vyučujícím SZŠ - obor zdravotnický asistent a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí. Jedná se o základní učebnici v oboru ošetřovatelství, zejména ošetřovatelství v klinických oborech.
podle věku
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV

229 Kč
183 Kč
Farmakologie - 20%
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických p
podle věku
Ukázky

Farmakologie

365 Kč
292 Kč
Francouzština pro lékaře - 20%
Publikace, která je na našem trhu zcela ojedinělá a nemá u nás konkurenci, seznamuje čtenáře s vybranými nejdůležitějšími oblastmi klinické medicíny - samozřejmě včetně potřebných výrazů a slovních obratů z anatomie, fyziologie, patofyziologie...
podle věku
Ukázky

Francouzština pro lékaře

458 Kč
366 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 346 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 35 > >>