Nejprodávanější hudba v roce 2020
hudba

Dire Straits
Dire Straits je debutové hudební album britské rockové skupiny Dire Straits; vyšlo v říjnu 1978 u společnosti Vertigo.
hudba

Dire Straits

800 Kč
Eagles
Reedice alba Eagles kapely The Eagles z roku 1972.
hudba

Eagles

791 Kč
Hold On
Irena Budweiserová připravila pro své fanoušky další monotematickou kolekci spirituálů. Nová kolekce se drží schématu vyzkoušeného na Nobody’s Fault – černošské spirituály s původními anglickými texty a výjimečně (tentokrát ve dvou případech) s texty českými.
hudba

Hold On

224 Kč
Kočky z Letný
Jiří Dědeček zahraje a zazpívá sám, pouze s doprovodem akustické či elektrické kytary, ve dvou případech pak s doprovodem ukulele své notoricky známé písně, ale i ty neznámé.
hudba

Kočky z Letný

269 Kč
Kup si bicí!
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.
hudba

Kup si bicí!

261 Kč
Live After Death
Reedice živého alba Live After Death kapely Iron Maiden.
hudba

Live After Death

1 061 Kč
Modrý balónek
Deska na počest Bulata Okudžavy. Výrazně aktualizovaná verze alba českých překladů jeho písní v podání Jiřího Vondráka. Album je logickým pokračováním Vondrákova dlouhodobého zájmu o tvorbu ruského písničkáře a básníka.
hudba

Modrý balónek

224 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
hudba

Muna

359 Kč
Paris
Zaz vzdává hold své francouzské metropoli výhradně prostřednictvím coververzí, které jsou zároveň zcela francouzsky stylové a přitom nepostrádají její osobitost, rozvernost a drzost, kterou posluchačům učarovala.
hudba

Paris

386 Kč
Rodinné album (limitovaná edice)
Emocemi nabitá autorská nahrávka Rodinné album od Jakuba Čermáka / Cermaque představuje tohoto charismatického písničkáře v dospělejší podobě, nejen hudebně, ale i textově.
hudba

Rodinné album (limitovaná edice)

269 Kč
Winna
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.
hudba

Winna

269 Kč
Znovu poprvé
Deváté studiové album folkrockové skupiny Oboroh dostalo název Znovu poprvé a obsahuje dvě instrumentální skladby a dvanáct písní – zčásti autorských, zčásti ze starých kancionálů. Reflektuje druhé „přípravné“ období křesťanského roku, advent, dobu ztišení, očekávání Spasitele a přípravy na Vánoce.
hudba

Znovu poprvé

269 Kč
2013 REMIXED (2CD)
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.
hudba

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
Alter ego
Letošní jarní album Vlastimila Třešňáka Alter ego nabízí posluchačům jedenáct nových písní.
hudba

Alter ego

225 Kč
Done So Far
Je mladý, je talentovaný, zpívá mu to a hraje skvěle na kytaru. To je kytarista, skladatel a zpěvák Jerguš Oravec. Rock blues ve všech podobách.
hudba

Done So Far

224 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
hudba

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Live Pavol Hammel (2CD)
(1x)
Nové koncertní dvojalbum Pavola Hammela, průřez tvorbou originálního umělce. Jedinečný záznam z koncertu ve Velkém sále Slovenského rozhlasu.
hudba

Live Pavol Hammel (2CD)

359 Kč
Nězachoď slunečko
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.
hudba

Nězachoď slunečko

269 Kč
Platinum
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.
hudba

Platinum

386 Kč
Vandrovali hudci
Nové vydání Hutkova druhého alba Vandrovali hudci, kde zpěváka doprovázejí rockoví hudebníci Radim Hladík a Fedor Frešo, obsahuje kromě původního LP navíc šest nově objevených písní.
hudba

Vandrovali hudci

225 Kč
Zobrazuji 681 - 700 z 758 položek
<< < 1 .. 33 34 35 36 37 38 > >>