Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
učebnice

Doporučené postupy a algoritmy v nefrologii - 20%
Vynikající didaktická pomůcka určená pro pre- i postgraduální studium, a to zejména pro nefrology, internisty, pediatry, praktické lékaře. Je vhodná jak pro nemocniční, tak ambulantní provozy, ocení ji i studenti medicíny.
učebnice
Ukázky

Doporučené postupy a algoritmy v nefrologii

319 Kč
255 Kč
Monitorování krevního tlaku v klinické praxi a biologické rytmy - 20%
Na našem odborném knižním trhu jedinečná publikace, která komplexně zpracovává 48hodinové až 7denní měření krevního tlaku tak, jak je dnes preferováno pro velkou variabilitu na mnoha významných světových pracovištích.
učebnice
Ukázky

Monitorování krevního tlaku v klinické praxi a biologické rytmy

361 Kč
289 Kč
Angličtina - gramatická cvičení - 20%
Tato kniha je určena všem nadšeným studentům anglického jazyka, konkrétně tzv. falešným začátečníkům a mírně pokročilým studentům, kteří si chtějí ověřit své dosavadní znalosti anglické gramatiky.
učebnice
Ukázky

Angličtina - gramatická cvičení

149 Kč
119 Kč
Atlas fyziologických regulací - 20%
Převážně obrazová učebnice s 329 schématy a s doprovodným shrnujícím textem. Schémata popisují složité řídící obvody pomocí zjednodušených blokových zpětnovazebných obvodů, které napomáhají k pochopení regulačních pochodů v organizmu.
učebnice
Ukázky

Atlas fyziologických regulací

594 Kč
475 Kč
Nespavost a jiné poruchy spánku - 20%
Kniha přináší kompletní přehled informací o spánkových poruchách. Vysvětluje, co jsou spánkové poruchy, jaké jsou jejich typy, příčiny, klinické projevy i způsoby a možnosti diagnostiky a komplexní léčby.
učebnice
Ukázky

Nespavost a jiné poruchy spánku

212 Kč
170 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník - 20%
Moderní učebnice ošetřovatelství je koncipována pro výuku žáků oboru zdravotnický asistent na středních zdravotnických školách. Je určena 2. ročníkům studia a navazuje na úspěšnou učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník.
učebnice
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník

186 Kč
149 Kč
Právní minimum pro sestry - 20%
Zcela nová, moderní a ucelená příručka je vytvořena na základě nové legislativy a je určena sestrám, studentům i vyučujícím, kteří přicházejí do styku s nemocnými a jejich rodinami.
učebnice
Ukázky

Právní minimum pro sestry

135 Kč
108 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
učebnice
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč
Výzkum v ošetřovatelství - 20%
Učebnice k předmětu výzkum v ošetřovatelství je určena studentům oboru ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických a sociálně-zdravotnických oborů, a to jak v České republice, tak na Slovensku.
učebnice
Ukázky

Výzkum v ošetřovatelství

237 Kč
190 Kč
Zdravotnická dokumentace v praxi - 20%
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem.
učebnice
Ukázky

Zdravotnická dokumentace v praxi

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 389 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 39 > >>