Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
učebnice - vzdělání

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV - 20%
Kniha je určena především studentům a vyučujícím SZŠ - obor zdravotnický asistent a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí. Jedná se o základní učebnici v oboru ošetřovatelství, zejména ošetřovatelství v klinických oborech.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV

229 Kč
183 Kč
Farmakologie - 20%
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických p
učebnice - vzdělání
Ukázky

Farmakologie

365 Kč
292 Kč
Francouzština pro lékaře - 20%
Publikace, která je na našem trhu zcela ojedinělá a nemá u nás konkurenci, seznamuje čtenáře s vybranými nejdůležitějšími oblastmi klinické medicíny - samozřejmě včetně potřebných výrazů a slovních obratů z anatomie, fyziologie, patofyziologie...
učebnice - vzdělání
Ukázky

Francouzština pro lékaře

458 Kč
366 Kč
Novinky v gastroenterologii a hepatologii - 20%
Kniha podává podrobný přehled zásadních novinek v daném oboru od základní teorie až po chirurgickou léčbu. Zamýšleným specifikem publikace je značná podrobnost, aktuálnost a důraz na vědecký přístup. Jedná se proto o publikaci vysoce odbornou.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Novinky v gastroenterologii a hepatologii

586 Kč
469 Kč
Obecná kineziologie - 20%
Tato zcela nově pojatá učebnice známého pedagoga, odborníka a autora plně odpovídá modernímu pojetí oboru. Barevná kniha je bohatě ilustrována originálními barevnými i černobílými kresbami.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Obecná kineziologie

543 Kč
434 Kč
Propedeutika vnitřního lékařství - 20%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

302 Kč
242 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Kardiologie - 20%
Třetí vydání uspěšné publikace zachovává členění předchozích dvou, ale rozšířený autorský kolektiv publikace přepracoval.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Kardiologie

979 Kč
783 Kč
Neuropsychologie v neurologii - 20%
Publikace Neuropsychologie v neurologii se na vysoce odborné úrovni věnuje základnímu předmětu zájmu všech klinických psychologů, neurologů, psychiatrů i studentů příslušných oborů, tedy kognitivnímu deficitu u vybraných neurologických poruch.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Neuropsychologie v neurologii

390 Kč
312 Kč
Obrazový atlas chorobných stavů - 20%
V souboru více než 300 barevných fotografií jsou představeny patologické fyzikální nálezy běžných onemocnění, s nimiž se setkávají v každodenní praxi praktičtí lékaři, všeobecní internisté a lékaři řady dalších interních a chirurgických oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Obrazový atlas chorobných stavů

543 Kč
434 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 389 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 > >>