Nejprodávanější hudba v roce 2020

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)
(1x)
Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic je skupinou hudebníků z Uherskohradišťska, kteří se hlásí k odkazu dolňáckých cimbálových muzik. Kapela reprezentuje region nejen na domácích scénách, ale i v zahraničí, kde moravská lidová hudba nachází a oslovuje nové posluchače.

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)

224 Kč
Aspoň jednu krásu světa
Debutová deska skupiny Gumbo v čele s výborným hráčem na foukací harmoniku a respektovaným hudebním publicistou Ondřejem Konrádem. Spolu s výtečnými instrumentalisty vytvořili ze směsice jazzu, rocku, blues, funky, folku i závanů šansonu jedinečný styl.

Aspoň jednu krásu světa

269 Kč
Energit/Piknik
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.

Energit/Piknik

269 Kč
Láska jako oliva
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.

Láska jako oliva

269 Kč
Noc ozvěn
Živá nahrávka z brněnské Staré Pekárny, která přibližuje tvář legendární skupiny. Průřez tvorbou Majerovek, nahrávalo se na dvou koncertech. Live verze hitů včetně čtyř ještě nevydaných písní a jednoho irského tradicionálu.

Noc ozvěn

224 Kč
Tanec!
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.

Tanec!

134 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".

V salonu barokních dam

269 Kč
V tichosti
Na albu V tichosti nechybí nic z toho, co by od Prouzy čekali pamětníci. Syrový kytarový zvuk, podzimní sychravá nálada severní Moravy, výborné písničky, kvalitní texty, minimum hostů a maximální soustředění na atmosféru.

V tichosti

269 Kč
New Chatterbox 1 Class Audio CDs
This is the new edition of this ever popular course for young beginners - now available at three levels.

New Chatterbox 1 Class Audio CDs

610 Kč
New Chatterbox Starter Class Audio CD
This is the new edition of this ever popular course for young beginners - now available at three levels.

New Chatterbox Starter Class Audio CD

250 Kč
Screamin´ The Blues
řetí album pohodové brněnské bluesové party kolem kytaristy a zpěváka Jana Švihálka překvapí autentickým akustickým zvukem z mikrofonů Neumann pod heslem „Zpátky ke kořenům!“. Kapela hraje hezké staré dřevní rhythm and blues, záměrně jednoduše, přímočaře a bez nějakých filosofických okras.

Screamin´ The Blues

224 Kč
Želví sny
Karel Vepřek, osobitý, pražský písničkář, kytarista, skladatel a textař vydává v březnu již své třetí album pod názvem Želví sny. Kompletní hudbu na desku složil Karel Vepřek s tradiční vyjímkou poslední písně, kterou zkomponoval René Pařez.

Želví sny

224 Kč
The Party
CD nahrávka obsahuje 12 DJ Javasem kontinuálně namixovaných tracků od několika světově uznávaných producentů elektronické taneční muziky. Jedinečný hudební zážitek zpěvu Ivy Bittové kombinovaný se skvělou atmosférou rozjetých nočních mejdanů.

The Party

179 Kč
American Idiot
Legendární album American Idiot kapely Green Day z roku 2004.

American Idiot

647 Kč
Kaj džas
Terne Čhave dokazují, že nežijí ve skanzenu, ale stejně jako jejich předkové putují svobodně po všech cestách a hrají se všemi a pro každého skvělou romskou muziku.

Kaj džas

224 Kč
Pálava
Páté řadové album pražské folkové hudební formace. Ze skladeb, které album naplňují, je možné vyčíst přímou inspiraci krajinou a kouzlem Pálavy. Tajemstvím a mýty opředené rytmy zrychlují tep v každém místě hudební osnovy.

Pálava

179 Kč
Kdyby smrtka měla mladý
Album všestranné osobnosti zpěváka, kytaristy, básníka, publicisty, moderátora Jiřího Dědečka. 17 autorských skladeb v nezvykle barevných aranžích pomáhalo vytvářet množství zajímavých hostů.

Kdyby smrtka měla mladý

179 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.

Při mně stůj

269 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.

Breadcrumb Trail

269 Kč
Černý koření
Černý mosty charakterizují vedle obrovské energie a svižného rytmu skladeb i klávesy a la Doors, je tu plnozvučná elektrická kytara vykreslující zkušená sóla, o standardně rozjetých bicích a stylovém, ve sboru sladěném zpěvu ani nemluvě.

Černý koření

89 Kč
Zobrazuji 741 - 760 z 776 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 > >>