Nejprodávanější Kniha v roce 2020
učebnice - vzdělání

Domino Český jazyk pro malé cizince 1 - 11%
Učebnicový soubor Domino - Český jazyk pro malé cizince je určený pro výuku jinojazyčných žáků prvního stupně základní školy, zvl. pro 1. ročník ZŠ.
učebnice - vzdělání

Domino Český jazyk pro malé cizince 1

284 Kč
252 Kč
Anglická abeceda - 12%
Naučte se anglickou abecedu, ke každému slovíčku najdete vhodné slovo z anglického jazyka, začínající daným písmenem. Z druhé strany pak najdete základní barvy ! Tato kartička je vhodná pro každého začínajícího angličtináře.
učebnice - vzdělání

Anglická abeceda

17 Kč
15 Kč
Hravá abeceda - 11%
Pracovní sešit obsahuje hravá cvíčení k osvojení prvních písmen abecedy, která se děti učí na začátku první třídy analyticko-syntetickou metodou. Součástí jsou grafomotorická cvičení. K motivaci žáků přispívá originální prostředí vodnické třídy a zábavné říkanky. Pracovní sešit je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
učebnice - vzdělání

Hravá abeceda

98 Kč
87 Kč
Školák s ADHD - Matematika a hravá cvičení - 11%
Pracovní listy, které hravou formou cvičení motivují děti a pomáhají rodičům a učitelům se školáky s ADHD v mladším školním věku.
učebnice - vzdělání

Školák s ADHD - Matematika a hravá cvičení

89 Kč
79 Kč
Barevné příklady 1 - 11%
Pracovní sešit je zaměřen na procvičení matematiky pomocí vybarvování. Početní příklady spojené s pestrostí barev podporují logické myšlení, kreativitu a prohlubují získané matematické dovednosti. Žáci si zábavnou formou procvičí probrané učivo matematiky. Propojení úloh s barevnou vizualizací přispívá k rozvoji jejich fantazie a představivosti.
učebnice - vzdělání

Barevné příklady 1

89 Kč
79 Kč
Hravý slabikář - 11%
Slabikář obsahuje řadu básniček a pohádkových textů, které jsou doprovázeny barevnými ilustracemi v množstvím detailů určených k rozvoji představivosti. Clekem 128 stran je zpracováno hravou a zábavnou formou s množstvím úkolů, které pomohou s dalším rozvojem grafomotoriky a logického myšlení. Slabikář je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
učebnice - vzdělání

Hravý slabikář

145 Kč
129 Kč
Můj čtenářský deník pro 1. stupeň - 11%
Čtenářský deník obsahuje předtištěnou osnovu pro zápis záznamu přečtených knih. Navíc je doplněn 20 kreativními úkoly, které se vztahují k jednotlivým záznamům. Ideálně doplňuje naši ucelenou řadu učebnic a pracovních sešitů češtiny pro 1. stupeň ZŠ. Čtenářský deník rozšiřuje nabídku nástrojů, které mohou učitelé a žáci při výuce využít. Osnova jednotlivých zápisů usnadňuje zaznamenat všechny podstatné informace.
učebnice - vzdělání

Můj čtenářský deník pro 1. stupeň

98 Kč
87 Kč
Otestuj si znalosti – Prvouka pro 2. třídu - 11%
Ahoj holky a kluci! Máte rádi výzvy? Chcete zjistit, co vám jde, a kde je třeba trošku přidat? Otestujte sami sebe a vše se dozvíte!
učebnice - vzdělání

Otestuj si znalosti – Prvouka pro 2. třídu

152 Kč
135 Kč
Pár událostí z českých dějin - 1 - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

učebnice - vzdělání

Pár událostí z českých dějin - 1 - tahák

35 Kč
31 Kč
Barevné úlohy z češtiny pro 2. ročník - 11%
Pracovní sešit slouží k procvičování učiva v hodinách čtení a psaní ve třídě a také k domácí přípravě. Obsahuje různorodá zábavná cvičení pro upevnění a zpestření učiva. Ilustrace jsou určeny k vybarvování a procvičování učiva. Barevné úlohy z češtiny jsou součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol.
učebnice - vzdělání

Barevné úlohy z češtiny pro 2. ročník

98 Kč
87 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 158 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>