Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
Evropa

Po stopách českých filmů a pohádek - 20%
(1x)
Zažijte atmosféru zámků, po kterých se procházely Popelka nebo princezna Lada. Vstupte do chalupy, ze které vyrazili za dobrodružstvím hrdinové pohádky Tři bratři nebo vystoupejte na hrad, kde pykal za svou ješitnost Anděl Páně.
Evropa
Ukázky

Po stopách českých filmů a pohádek

139 Kč
111 Kč
Co v průvodcích nebývá - 20%

Poznejte Prahu z té zábavnější stránky! Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží. Autorka poutavým způsobem přibližuje život pražských obyvatel od počátků osídlení do dvacátého století a věnuje se tématům, která často zůstávají čtenářům skrytá pod vrstvou místopisných hesel.

Evropa
Ukázky

Co v průvodcích nebývá

209 Kč
167 Kč
Tajemná místa komunismu - 20%
(2x)
Vydejte se na místa známá, méně známá i zcela neznámá, která jsou spojená s jedním z nejtěžších období našich dějin. Přestože z hlediska dějin lidstva to byl pouhý časový zlomek, pro Českou (respektive Československou) republiku bylo toto období velmi významné, neboť ­trvalo téměř polovinu její existence a mělo naprosto zásadní dopad na všechny sféry života občanů.
Evropa
Ukázky

Tajemná místa komunismu

279 Kč
223 Kč
Drž ten volant oběma rukama - 20%
Nový cestovatelský výboj autora s kámošem z undergroundu Skalákem.
Evropa
Ukázky

Drž ten volant oběma rukama

169 Kč
135 Kč
Měj oči otevřené - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s různými zajímavostmi naší krajiny, pozůstatky dávných předků, jejich historií, a také s pověstmi, kterými autorka okořeňuje vyprávění. Dává čtenářům nahlédnout do zdánlivě obyčejných míst, která s sebou nesou i své tajemno.
Evropa
Ukázky

Měj oči otevřené

89 Kč
71 Kč
Oživené krásy vlasti - 20%
Oživené krásy vlasti (1979) bezprostředně navazují na autorovy předchozí Zapomenuté krásy vlasti (1972) Opětovně „v knize ožívají ty krásy, které v naší paměti překryl rušný a bohatý život všedního dne, až se dotkly meze, které říkáme zapomnění.
Evropa
Ukázky

Oživené krásy vlasti

135 Kč
108 Kč
Tři hároši na Sicílii - 20%
Kniha je druhou částí cestovatelských výbojů trojice Čuňase, Skaláka a autora Kostúra. Jsou doprovázeny opět ženskými členy posádky ženou Skaláka Šárkou a staronovou Romanou, expřítelkyní Čuňase.
Evropa
Ukázky

Tři hároši na Sicílii

149 Kč
119 Kč
Posvátná místa České republiky - 20%
Autor zavede čtenáře na místa spojená s dávnými legendami a mýty, k nimž chová úctu a jejichž proslulost zná celý český národ. K ojedinělým lokalitám naší vlasti bezesporu patří Říp, Hostýn, Petřín, Svatá Hora u Příbrami.
Evropa
Ukázky

Posvátná místa České republiky

169 Kč
135 Kč
Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - 20%
E-kniha Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - nový cestovatelský výboj autora s kamošem z undergroundu Skalákem a jeho ženou Šárkou za asistence jejich čuby feny boxera Silony.
Evropa
Ukázky

Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem

179 Kč
143 Kč
Island - 20%
Autora už od mládí přitahoval ten zvláštní ostrov, který se nachází na atlantickém švu mezi dvěma kontinenty: Evropou a Amerikou. Frekventovaná sopečná činnost ho neustále nově vytváří a tvaruje.
Evropa
Ukázky

Island

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>