Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
Asie

Regionální řád a mocnosti Blízkého východu - 20%
(2x)
Blízký východ je vysoce nestabilním a konfliktním regionem, tedy oblastí častého výskytu mezistátních i vnitrostátních konfliktů a s tím spojené spirály zbrojení a napjatých vztahů mezi státy.
Asie
Ukázky

Regionální řád a mocnosti Blízkého východu

199 Kč
159 Kč
Touha po absolutnu. Svatí muži Indie - 20%
Kniha je určena nejen zájemcům o Indii a východní kultury, ale i těm, kdo hledají duchovní poznání a smysl bytí i veškerého stvoření.
Asie
Ukázky

Touha po absolutnu. Svatí muži Indie

198 Kč
158 Kč
Operace Sibirjak - 20%
Cestopis o výpravě tří českých tuláků a jedné tulačky do sibiřské tajgy – Východních Sajan a jižního Jakutska.
Asie
Ukázky

Operace Sibirjak

150 Kč
120 Kč
Zahrady v japonském stylu - 20%
Kniha vám pomůže naučit se včlenit prvky japonských zahrad do českého prostředí, které klade na pěstování exotičtějších rostlin jiné nároky.
Asie
Ukázky

Zahrady v japonském stylu

118 Kč
94 Kč
Říkali mu Pirát - 20%
(2x)
Když bylo malé Aničce nejhůř, snaži se jí její otec Martin uklidnit. Vyprávěl jí o psech, které má tak ráda. O psech, kteří jsou tak odvážní, že daleko v horách Kavkazu bojují s divokými vlky a obrovitými medvědy.
Asie
Ukázky

Říkali mu Pirát

209 Kč
167 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
Asie
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Tokio - 20%
(2x)
Kniha je velice vhodným pomocníkem pro turisty mířící do Tokia. Obsahuje popisy jednotlivých oblastí metropole, užitečné rady a tipy, kulturní odlišnosti či doporučení památek, tras a výletů.
Asie
Ukázky

Tokio

89 Kč
71 Kč
Stalin, nebo Trockij? - 20%
(1x)
Příběh vražedné mocenské rivality revolučních vůdců Stalina a Trockého. Před čtenáři se otevírá strhující řetěz zrady, podlosti, zločinů, násilností, mučení a skoro nepochopitelné nenávisti - a to doslova až za hrob.
Asie
Ukázky

Stalin, nebo Trockij?

147 Kč
118 Kč
Tibet - 20%
Patří Tibet Tibeťanům, nebo je už dávno multikulturní zemí? Jakou roli dnes hraje dalajláma? Co přinese Tibetu budoucnost? Nepokoje ve Lhase a celosvětové protesty proti čínské politice v Tibetu ukazují, že Tibet je pro mnohé fascinující a tajemnou zemí.
Asie
Ukázky

Tibet

135 Kč
108 Kč
Japonské javory - 20%
Jediná knížka na našem knižním trhu, která se uceleně zabývá pěstováním těchto atraktivních listnatých dřevin. Popisuje několik desítek nejzajímavějších kultivarů, které lze pěstovat v našich klimatických podmínkách.
Asie
Ukázky

Japonské javory

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>