Nejprodávanější Kniha v roce 2020
horory

Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Dítě tmy
Nová kniha českobudějovického autora Miroslava Pecha. Po knize Mainstream jeho druhý horor. Měla to být jen opuštěná továrna, která bude chátrat tak dlouho, až se rozpadne. A ten mladík, co se potuloval kolem, se nezdál nebezpečný...
horory

Dítě tmy

179 Kč
Dracul
(1x)
Román Dracul je inspirovaný deníkovými záznamy autora jednoho z nejslavnějších hororů, jehož lze označit za zakladatele žánru.
horory

Dracul

359 Kč
Děsivé historky 2
Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím?
horory

Děsivé historky 2

233 Kč
Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
Schovka
(1x)
Hororový příběh o tom, jak se hra může zvrtnout v boj o holý život, a o tom, že i holý život může být výhrou.
horory

Schovka

223 Kč
Pamatuj na smrt
(1x)
První český young adult slasher! Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil.
horory

Pamatuj na smrt

269 Kč
Temná věž III - Pustiny
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory

Temná věž III - Pustiny

333 Kč
Srovnáno se zemí
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory

Srovnáno se zemí

261 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>