Nejprodávanější hudba v roce 2020
ostatní

Ace of Spades
Motorhead jsou legendární kapela britské hard & heavy scény založená a vedená Ianem „Lemmym“ Kilmisterem vroce 1975 a jsou považováni za jednu zprvních kapel tzv. „Nové vlny brtského heavy metalu“.
ostatní

Ace of Spades

1 439 Kč
El Trap De Amor
Debutové album El Trap Del Amor od rappera Skinnyho Barbera, který si v minulosti říkal Barber nebo Barber Ferrero. Ten pro mladou českou rapovou scénu překvapivě spojuje pop-punkové kytary s tradičním beatem.
ostatní

El Trap De Amor

287 Kč
Lament
Lament je ambiciozní projekt Jakuba Čermáka aka Cermaque, na kterém se podílelo třicet osm hudebníků a producentů. Od písničkářství k rapu a od folku k hiphopu a zpět. Jubilejní 10.studiová deska písničkáře Cermaque překračuje hranice žánrů i stylů.
ostatní

Lament

449 Kč
Master Of The Moon
Heavymetalová skupina, kterou založili zpěvák Ronnie James Dio a bubeník Vinny Appice po jejich odchodu od Black Sabbath.
ostatní

Master Of The Moon

647 Kč
Mezi prsty
Nahrávka jednoho z nejúspěšnějších českých rapových básníků. Garand na tomto albu do role producenta desky obsadil legendárního DJe Wiche a společně natočili album, na které si pozvali i řadu zajímavých hostů.
ostatní

Mezi prsty

287 Kč
Moravské setkání
Historické, ojedinělé a neopakovatelné setkání zpěváka kultovních The Residents Randyho Rose s českou alternativní legendou Už Jsme Doma. Písně z tohoto alba byly předvedeny v Moravském divadle v Olomouci v roce 2010.
ostatní

Moravské setkání

269 Kč
Music To Be Murdered By
Legendární americký rapper Eminem vydává v pořadí jedenácté studiové album Music to Be Murdered By, které stejně jako předchozí deska Kamikaze vychází bez předchozího oznámení a pod jménem Eminemova „reinkarnovaného” alter ega Slim Shadyho.
ostatní

Music To Be Murdered By

1 061 Kč
D.Y.K.D.Y.K. / Limitovaná edice
Striktně limitovaná deluxe edition s polaroidovými fotografiemi v kovové krabičcce s embosovanym logem.
ostatní

D.Y.K.D.Y.K. / Limitovaná edice

566 Kč
Debut
Album legendární české hiphopové formace založené vroce 1993 PSH (neboli Peneři Strýčka Homeboye). PSH tvoří: Orion, Trafik, Vladimír 518.
ostatní

Debut

287 Kč
Krev není voda
Písničky z divadelního představení pro děti Krev není voda. Autory devíti písní, které zní živě i na jevišti jsou Ondřej Galuška (Eggnoise, Playground English, Odd Gift) a Milan Cais (Tata Bojs).
ostatní

Krev není voda

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 174 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>