Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
astrologie, horoskopy

Astrologie pro zdraví a pohodu - 11%
Mezinárodně uznávaní astrologové Monte Farber a Amy Zernerová využili své dlouholeté zkušenosti k sepsání knihy, která je praktickým a nepostradatelným průvodcem na cestě k dosažení zdraví a tělesné i duševní pohody.
astrologie, horoskopy

Astrologie pro zdraví a pohodu

314 Kč
279 Kč
Horoskopy na rok 2021 - 11%
V této knize se dočtete, jaké události nám přinese pohyb planet a také to, co čeká jednotlivá znamení, nejen během celého roku, ale také měsíc po měsíci.
astrologie, horoskopy

Horoskopy na rok 2021

273 Kč
242 Kč
Magický zvěrokruh - 11%
Při pozorování oblohy se starověcí astrologové domnívali, že změny v přírodě i v chování lidí souvisejí s polohou Slunce a souhvězdí. Astrologové rozdělili pomyslný pás na dvanáct stejných dílů, v nichž se nacházejí jednotlivá souhvězdí.
astrologie, horoskopy

Magický zvěrokruh

143 Kč
127 Kč
Souboj znamení - 11%
Doplněné a aktualizované vydání knihy horoskopů od legendy české astrologie.
astrologie, horoskopy

Souboj znamení

242 Kč
215 Kč
Pravidla úspěchu - 11%
Publikace obsahuje překlad tří autorových knih z řady Pravidla úspěchu, nazvaných Úspěchy v životě – úspěchy v povolání, Příběhy o úspěchu v podnikání a povolání a Rady pro podnikání.
astrologie, horoskopy

Pravidla úspěchu

410 Kč
364 Kč
Abeceda Astrologie - 11%
Čtenář v knize najde i všechny důležité kroky, potřebné ke komplexnímu výkladu vlastního horoskopu zrození. Autor fundovaně zasvěcuje čtenáře s možnostmi a hranicemi astrologie a ukazuje, jaký vliv mají hvězdy na náš život.
astrologie, horoskopy

Abeceda Astrologie

295 Kč
262 Kč
Znamení vztahů - 11%
(1x)
Nezbytná pomůcka pro všechny, kterým záleží na lidech kolem sebe, kdo chtějí prožít smysluplný trvalý vztah nebo věrné přátelství bez konfliktů a hádek.
astrologie, horoskopy

Znamení vztahů

313 Kč
278 Kč
Magický Měsíc - 11%

Měsíc se od pravěku těšil velkému zájmu. Dlouho před tím, než člověk získal nějaké vědomosti, byl tajuplnému tělesu objevujícímu se jen v noci přisuzován vliv na nejrůznější děje.

astrologie, horoskopy

Magický Měsíc

143 Kč
127 Kč
Astrologie pro každého - 11%
Renomovaná britská astroložka Yasmin Boland ve své knize podává srozumitelný a přitom zcela vyčerpávající úvod do astrologie pro začátečníky i mírně pokročilé.
astrologie, horoskopy

Astrologie pro každého

269 Kč
239 Kč
Spirála. Astrologický pohled na vývoj - 11%
Kniha přináší velmi originální a v české astrologické literatuře ojedinělý pohled na dvanáct znamení jako na stadia vývoje v mikrosvětě, v makrosvětě a ovšem i v lidském životě.
astrologie, horoskopy

Spirála. Astrologický pohled na vývoj

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>