Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
magie

Magie dnes
(1x)
Sborník z cyklu přednásek na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy věnovaný fenoménu magie. Přednášeli vědečtí odborníci i mágové.
magie

Magie dnes

216 Kč
Z čarodějovy knihovny
Kniha obsahuje výbor z více než dvaceti grimoárů, který dává možnost udělat si obrázek o dřívější i současné magické praxi. Text doplňují barevné faksimile žatláře z 16. století.
magie

Z čarodějovy knihovny

225 Kč
Čarodějnictví pro každý den

Najděte si čas pro svou duši v uspěchaném světě

Jděte svou vlastní pohanskou cestou s půvabem a moudrostí a začleňte duchovní praxi do svého života aspoň na několik minut týdně.

magie

Čarodějnictví pro každý den

269 Kč
Kniha kouzel
Kouzlení a čarování pozvolna vstoupilo do našich životů a nejedna moderní žena i nejeden úspěšný muž napomáhají příznivému průběhu svého žití kouzly. Ale jak to vlastně funguje?
magie

Kniha kouzel

169 Kč
Magický svět
Autorovo nejslavnější, dnes již klasické dílo rekonstruuje „magický věk“ jako moment vývoje dějin ducha.
magie

Magický svět

322 Kč
Tarot pro samouky
Učebnice Tarot pro samouky nabízí každému zájemci jedinečnou možnost porozumět základním principům práce s tarotovými kartami. Kniha obsahuje nezbytné teoretické základy a praktické ukázky výkladů.
magie

Tarot pro samouky

252 Kč
Základy magie

V jedenácti kapitolách teorie a devíti kapitolách praxe jsou zhuštěně obsaženy základy magické teorie i praxe. Původní tajné nauky se setkávají s moderními přístupy a se zjištěními novodobých mágů.

magie

Základy magie

261 Kč
Čarodějnické mandaly
Tyto živoucí výtvory mistrů magie z různých kultur jsou zdrojem magických sil a moci. Cílem souboru je umožnit nahlédnout do tajemného světa magie.
magie

Čarodějnické mandaly

178 Kč
Magická Wicca
Magická Wicca je kniha, která čtenáři jednoduše, přímo a přesto komplexně představuje wiccanské náboženství a rituály. Autor v ní prostým a velmi srozumitelným způsobem vysvětluje wiccanskou filosofii, zákony, svátky a obřady.
magie

Magická Wicca

313 Kč
Jóga hadí síly
Mudry jsou postoje rukou, které zobrazují nebeské pečetě. Kundaliní-mudra je sledem takovýchto pečetí v podobě meditativního cvičení. Jedná se o rituál bílé magie, díky kterému přivedete k toku nejmocnější duchovní pramen energie: vaši sílu kundaliní
magie

Jóga hadí síly

259 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3