Nejprodávanější knihy v roce 2020
výchova a rodina

Malování jako hra a přirozená stopa - 11%
Chuť malovat je vlastní každému člověku. Tradiční výchova, především ve škole, se snaží směřovat tuto přirozenou potřebu k umění. Zamezí-li se tomu, může se vyvinout zcela jiný projev, který Arno Stern nazývá stopou.
výchova a rodina

Malování jako hra a přirozená stopa

232 Kč
206 Kč
Bezpodmínečné rodičovství - 11%
Průkopnický přístup k výchově dětí od celonárodně uznávaného pedagoga Alfieho Kohna, který rodičům nabízí „hodnotné výchovné postupy přispívající k tomu, aby z dětí vyrostli vnímaví a zodpovědní lidé“.
výchova a rodina

Bezpodmínečné rodičovství

267 Kč
238 Kč
Co je nového ve vzdělávání - 11%
(1x)
Zapomeňte na tu poslední i všechny příští nepovedené reformy školství. Co může za problémy, které dnes pozorujeme ve vzdělávacím systému?
výchova a rodina

Co je nového ve vzdělávání

216 Kč
192 Kč
Dítě na vlastní pohon - 11%
(1x)
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
výchova a rodina

Dítě na vlastní pohon

386 Kč
343 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
výchova a rodina
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
výchova a rodina

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Sebeúcta u dětí - 11%
Nová kniha známého psychoterapeuta Heinze-Petera Röhra ukazuje, že pouze když mají děti silné sebevědomí, mohou se dobře rozvíjet. Poruchy vývoje sebevědomí často ústí v psychologické problémy v dospělosti a v problémy chování.
výchova a rodina

Sebeúcta u dětí

269 Kč
239 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 11%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
výchova a rodina

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

89 Kč
79 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
výchova a rodina

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 152 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>