Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
Vysoké školy a VOŠ

Biomedicínská statistika IV - 20%
(1x)
Učebnice základů statistiky v prostředí R je určena studentům Přírodovědecké fakulty UK a nejen jim. Vychází z dlouholetých přednášek pro biology, studenty učitelství, v posledních letech pro geografy, demografy…
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Biomedicínská statistika IV

160 Kč
128 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
Testové otázky z pediatrie - 20%
Publikace představuje soubor testových otázek z pediatrie, jejichž primárním cílem je opakování učiva a vymezení přibližného rozsahu předpokládaných znalostí před státní závěrečnou zkouškou z pediatrie.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Testové otázky z pediatrie

110 Kč
88 Kč
Němčina Moderní konverzace - 20%
Chtěli byste s přehledem zvládnout každodenní komunikaci v němčině?
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Němčina Moderní konverzace

169 Kč
135 Kč
Anatomie 1 - 20%
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Anatomie 1

1 657 Kč
1 326 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III - 20%
Učebnice současných moderních ošetřovatelských postupů respektující kompetence sester a individuální přístup k řešení ošetřovatelských problémů a potřeb nemocných.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III

365 Kč
292 Kč
Učit (se) příběhem - 20%
Komenského Labyrint a didaktické možnosti narativní alegorie. Interdisciplinární případová studie, analyzovaná s didaktickými brýlemi na očích.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Učit (se) příběhem

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 175 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>