Nejprodávanější tituly v roce 2020
Matematika

Geometrie (2. a 3.třída)
Prostřednictvím zajímavých a motivačních úkolů rozvíjí dítě své logické uvažování a matematickou i finanční gramotnost.
Matematika

Geometrie (2. a 3.třída)

53 Kč
Geometrie (3. a 4.třída)

Prostřednictvím zajímavých a motivačních úkolů rozvíjí dítě své logické uvažování a prostorové vnímání. V logických úlohách řeší problémové situace z reálného života, a díky tomu promýšlí problém v jeho souvislostech.

Matematika

Geometrie (3. a 4.třída)

53 Kč
Hravá matematika 1 -  pracovní učebnice - 2. díl
Pracovní učebnice je koncipována podle všeobecně oblíbeného konceptu vyučování matematiky složeného z pouček, ukázkových příkladů s řešením a úloh na procvičení nového učiva. Cvičení se vyznačují tvořivostí, obsahovou a typologickou pestrostí a motivují žáky k práci. Na tvorbě pracovní učebnice se podílel široký kolektiv učitelů s bohatými teoretickými znalostmi i praktickými zkušenostmi z vyučování matematiky.
Matematika

Hravá matematika 1 - pracovní učebnice - 2. díl

95 Kč
Barevné příklady 3
Pracovní sešit je zaměřen na procvičení matematiky pomocí vybarvování. Početní příklady spojené s pestrostí barev podporují logické myšlení, kreativitu a prohlubují získané matematické dovednosti. Žáci si zábavnou formou procvičí probrané učivo matematiky. Propojení úloh s barevnou vizualizací přispívá k rozvoji jejich fantazie a představivosti.
Matematika

Barevné příklady 3

89 Kč
Prázdninová škola 4. třída
Cvičebnice jsou ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Děti tak při pravidelném procvičování neztratí vědomosti a schopnost soustředit se, které pracně nabyly za uplynulý školní rok.
Matematika

Prázdninová škola 4. třída

77 Kč
Veselá beruška
Výukový program pro rozvoj matematických kompetencí, vstup do světa matematiky pro děti.
Matematika

Veselá beruška

170 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3