Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
přírodní vědy

Dobývání vesmíru pozemšťany - 20%
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
přírodní vědy
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
71 Kč
Kdy proběhla evoluce? - 20%
Zastánci evoluce obhajují svůj pohled na historii života mnoha vědeckými důkazy.
přírodní vědy
Ukázky

Kdy proběhla evoluce?

129 Kč
103 Kč
Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Atmosféra a klima. Aktuální otázky znečištění ovzduší - 20%
Kniha probírá důležité aspekty znečištění ovzduší a pomáhá pochopit principy jevů a dějů v zemské atmosféře, klimatické změny a problematiku ochrany atmosféry v globálním kontextu, včetně ekologické politiky v praxi.
přírodní vědy
Ukázky

Atmosféra a klima. Aktuální otázky znečištění ovzduší

240 Kč
192 Kč
Fylogeneze lidské lokomoce - 20%
Monografie se zabývá vývojovými aspekty pohybu současného člověka v okolním prostředí. Odkazuje k základům pohybu suchozemských obratlovců, kteří před 360 miliony lety kolonizovali souš planety.
přírodní vědy
Ukázky

Fylogeneze lidské lokomoce

290 Kč
232 Kč
Podmaněná planeta - 20%
Kniha profesora Univerzity Karlovy v Praze Bedřicha Moldana je druhým, rozšířeným a aktualizovaným vydáním úspěšné publikace, která za rok 2009 získala Cenu rektora Univerzity Karlovy za nejlepší monografii v oboru přírodních a lékařských věd.
přírodní vědy
Ukázky

Podmaněná planeta

310 Kč
248 Kč
Metody průzkumu historických materiálů - 20%
Publikace je určena především restaurátorům, kurátorům sbírek nebo historikům umění. Tedy těm, kteří nemají speciální přírodovědné znalosti, ale přicházejí do styku s materiálovými průzkumy uměleckých děl a často je také sami zadávají.
přírodní vědy
Ukázky

Metody průzkumu historických materiálů

169 Kč
135 Kč
Pravítko a kružítko - 20%
(1x)
Tato unikátní kniha ukazuje, jak jsou geometrické konstrukce, užívané umělci, řemeslníky či architekty po staletí, nejen užitečné, ale i elegantní. Vstupte do světa geometrie bez měření.
přírodní vědy
Ukázky

Pravítko a kružítko

149 Kč
119 Kč
Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce - 20%
(1x)
V této útlé a půvabné knize shrnují matematik Matthew Watkins a ilustrátor Matt Tweed základní vzorce z matematiky a fyziky v sympatické a snadno pochopitelné podobě.
přírodní vědy
Ukázky

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce

149 Kč
119 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
přírodní vědy
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Jirka a neprolomitelná šifra - 20%
Začínají se dít velice podivné věci: banky rozdávají peníze, obchodní domy nemůžou účtovat za své zboží, takže lidé dostávají jídlo zadarmo, a letadla se odmítají vznést. Vypadá to, že nejlepší a největší počítače světa kdosi napadl a George i Annie se budou muset vypravit hlouběji do vesmíru...
přírodní vědy
Ukázky

Jirka a neprolomitelná šifra

249 Kč
199 Kč
Co má poznat správný Čech - 20%
Pokračování úspěšné knihy Co má vědět správný Čech, tentokrát zaměřené na poznávání významných míst naší vlasti.
přírodní vědy
Ukázky

Co má poznat správný Čech

297 Kč
238 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
přírodní vědy
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Orchideje České republiky - 20%

Objevte kouzlo českých orchidejí ve druhém, rozšířeném vydání této výpravné celobarevné publikaci! Na jejích stránkách zavedeme čtenáře do fascinujícího světa orchidejí, který udivuje rozmanitostí forem, nápaditostí životních strategií, pestrostí barev a tvarů, ale jenž je zároveň nesmírně křehký a zranitelný.

přírodní vědy
Ukázky

Orchideje České republiky

399 Kč
319 Kč
Orientace v přírodě - 20%
Máte rádi přírodu a trávíte každou volnou chvíli venku? Tahle knížka promění každou procházku ve fascinující výpravu. Rostliny, zvířata, nebe představují nevyčerpatelné zdroje informací o světě kolem. Chcete se dozvědět víc?
přírodní vědy
Ukázky

Orientace v přírodě

305 Kč
244 Kč
Pytlík a flaška - 20%
Pytlík a Flaška se potkají na dětské oslavě. Padnou si do oka, ale krutý osud je náhle rozdělí. Následující dobrdružství Pytlíka i dlouhé putování Flašky mohou čtenáři sledovat prostřednictvím výjimečného formátu oboustranné knížky.
přírodní vědy
Ukázky

Pytlík a flaška

189 Kč
151 Kč
Řeč zvířat - 20%
Dokážeme mluvit se zvířaty?
přírodní vědy
Ukázky

Řeč zvířat

229 Kč
183 Kč
Božská proporce v geometrii a v číslech - 20%

Kniha švýcarského autora Léonarda Ribordyho Božská proporce v geometrii a v číslech podává přístupnou a čtenářsky atraktivní formou zasvěcený výklad pythagorejské filozofie čísel v hlubších symbolických souvislostech.

přírodní vědy
Ukázky

Božská proporce v geometrii a v číslech

399 Kč
319 Kč
Obsahuji davy - 20%
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
přírodní vědy
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
236 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
přírodní vědy
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 129 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>