Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
rodina a dítě

Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
rodina a dítě
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
rodina a dítě
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Psychologické eseje (z konce kariéry) - 20%
Kniha úvah o lidském a profesním zrání známého dětského psychologa Zdeňka Matějčka.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologické eseje (z konce kariéry)

150 Kč
120 Kč
Život s vysokou inteligencí - 20%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
rodina a dítě
Ukázky

Život s vysokou inteligencí

280 Kč
224 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
rodina a dítě
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Neklidné a nesoustředěné dítě - 20%
Publikace by měla přispět k tomu, aby hyperaktivní děti přestaly být neřešitelným problémem - včasné a správné výchovné vedení hyperaktivního dítěte může nejen zmírnit problémy, které tyto děti mají, ale některým i předejít.
rodina a dítě
Ukázky

Neklidné a nesoustředěné dítě

271 Kč
217 Kč
Hodnocení žáků - 20%
Hodnocení žáků ve vyučování, jako nezbytná součást výchovně-vzdělávacího procesu, je velice složité. Dotýká se všech účastníků vyučovacího procesu .
rodina a dítě
Ukázky

Hodnocení žáků

229 Kč
183 Kč
Hry v mateřské škole v teorii a praxi
(1x)
"Jak můžeme dítě podnítit k hledání vlastních cest, k odhadování svých schopností, k výběru inspirujících stimulů a k jejich tvořivému zpracování? Jak je vést k samostatnému rozhodování a postupnému uvědomování si odpovědnosti za své rozhodnutí?
rodina a dítě
Ukázky

Hry v mateřské škole v teorii a praxi

203 Kč
Bez trestů a odměn - 20%
Výchova spokojeného dítěte ve věku 2-8let.
rodina a dítě
Ukázky

Bez trestů a odměn

209 Kč
167 Kč
Zlobivé děti neexistují - 20%

Jak nastavit dětem hranice – a zůstat přitom jejich vzorem Vztekající se batole… To není ostuda ani chování, které si zaslouží trest. Jak ale prosazovat disciplínu, aby prospěla dítěti i jeho rodičům? Jak nastavit hranice?

rodina a dítě
Ukázky

Zlobivé děti neexistují

209 Kč
167 Kč
Dítě školkou povinné - Jak nacpat věci do tatínka - 20%
Humorné příběhy pětileté Viki jsou podané autorem, jehož příběhy si získaly tisíce příznivců. Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné situace důvěrně známé každému, jejichž dítě se chystá do školy.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě školkou povinné - Jak nacpat věci do tatínka

169 Kč
135 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
rodina a dítě
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Speciální pedagogika v praxi - 20%
Kniha je určená studentům pedagogických věd a psychologie na SŠ i VŠ, začínajícím speciálním pedagogům, poradenským a školním psychologům, učitelům prvního i druhého stupně a také rodičům a prarodičům dětí se SPUCH.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika v praxi

254 Kč
203 Kč
Komunikace dětí předškolního věku - 20%
Podívejte se spolu s námi na problematiku komunikace dětí předškolního věku z různých úhlů pohledu.
rodina a dítě
Ukázky

Komunikace dětí předškolního věku

297 Kč
238 Kč
Sportovní příprava dětí - 20%
Nové, aktualizované vydání úspěšné publikace o sportovní přípravě dětí a mládeže je určeno trenérům, sportovním instruktorům, cvičitelům a rodičům, jejichž děti začínají s pravidelným tréninkovým procesem.
rodina a dítě
Ukázky

Sportovní příprava dětí

195 Kč
156 Kč
Sportovní příprava dětí 2 - 20%
Samostatný zásobník velkého množství praktických cvičení pro sportovní přípravu dětí doplňuje nové, aktualizované vydání "teoretické" publikace Sportovní příprava dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Sportovní příprava dětí 2

161 Kč
129 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 20%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Pohyb s říkadly pro nejmenší

212 Kč
170 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 247 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>