Nejprodávanější tituly v roce 2020
psi

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy - 11%
Pro psa není nic horšího než nuda. A právě jako nástroj proti nudě vznikl Hersenwerk - hlavolamy a mentální cvičení, která může používat každý, kdykoli, kdekoli a s minimálními náklady.
psi

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy

233 Kč
207 Kč
Masáže psů - 11%
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
psi

Masáže psů

305 Kč
271 Kč
Německý ovčák - 11%
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
103 Kč
Hry se psem na doma - 11%
Všechny hry, triky a úkoly vašeho psa zabaví a přimějí ho přemýšlet!
psi

Hry se psem na doma

206 Kč
183 Kč
Základní výchova štěňat - 11%
Uznávaný kynolog, který je autorem této knihy, se výchově psů věnuje desítky let. „Fichtlmeierovou psí školou“ již prošlo a prochází mnoho majitelů čtyřnohých přátel. Ve skvělé knize shrnuje své cenné dlouholeté poznatky a zkušenosti.
psi

Základní výchova štěňat

494 Kč
439 Kč
Kynologická příručka - 11%
Odborná publikace, která poskytuje vysvětlení některých podstatných věcí důležitých pro chov psů. V první části přináší základní informace o výživě, tělovědě, plemenitbě, chovu a výcviku psa.
psi

Kynologická příručka

314 Kč
279 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
psi

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Tellington TTouch pro psy - 11%
Tato metoda přináší do vztahu mezi člověkem a psem důvěru, podporuje vzájemnou spolupráci a má příznivý vliv na zdraví a mentální schopnosti psa.
psi

Tellington TTouch pro psy

269 Kč
239 Kč
Výchova psa - 11%
Trocha poslušnosti není na škodu. Chtěli byste, aby váš pes s vámi rád spolupracoval a spolehlivě poslouchal vaše povely – a to nejen tehdy, když na to zrovna má chuť, nebo když ví, že za to dostane nějakou odměnu?
psi

Výchova psa

143 Kč
127 Kč
Rambo na vodítku - 20%
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
psi
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
149 Kč
Problémové chování psů - 20%
(1x)
V knize se dozvíte nejen to, jak se pes naučí třeba pouhé přivolání, ale hlavně zjistíte, jak řešit případné problémové chování svého psa.
psi
Ukázky

Problémové chování psů

159 Kč
127 Kč
Na procházce se psem - 11%
Ani sebevětší zahrada nenahradí psovi procházku.
psi

Na procházce se psem

269 Kč
239 Kč
Pes a lov - 11%
Výpravná publikace doplněná řadou originálních fotografií a ukázek ze starých tisků i historických pramenů se věnuje loveckým technikám v historii a současnosti.
psi

Pes a lov

449 Kč
399 Kč
Péče o psího sportovce - 11%
Kniha Péče o psího sportovce je doslova nezbytností pro všechny, kteří chtějí v závodním světě dovést svého psa k těm nejlepším výkonům a zároveň mu nabídnout prvotřídní péči.
psi

Péče o psího sportovce

395 Kč
351 Kč
Štěně - 11%
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
psi

Štěně

143 Kč
127 Kč
Z lovce společníkem - 11%
Psi loveckých plemen se dají snadno vycvičit k tomu, pro co byli vyšlechtěni, ale se zvládáním běžných situací, ve kterých se mohou ocitnout při každodenním provozu, to už může být těžší, a to i přes jejich společenskou povahu.
psi

Z lovce společníkem

314 Kč
279 Kč
Cvičení a hry se psem - 11%
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů.
psi

Cvičení a hry se psem

143 Kč
127 Kč
Barf - Otázky a odpovědi - 11%
V nové knize o barfování odpovídá Kateřina Novosádová na dotazy, které jí kladou účastníci jejích seminářů o krmení přirozenou stravou.
psi

Barf - Otázky a odpovědi

269 Kč
239 Kč
Jezevčík - 11%
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
psi

Jezevčík

116 Kč
103 Kč
Od sebe! - 11%
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>