Nejprodávanější tituly v roce 2020
řemesla - dílna

Tvořivá dílna - 20%
Máte vy a vaše děti tvořivého ducha? Pak držíte v ruce ten správný titul! Jeho autorka má totiž bohaté zkušenosti s vedením výtvarných kroužků a nyní vybrala to nejlepší a sestavila knihu plnou jednoduchých návodů na dětské tvoření.
řemesla - dílna
Ukázky

Tvořivá dílna

199 Kč
159 Kč
Zahradní nábytek - 20%
Výroba nebo oprava zahradního nábytku bude pro vás hračkou, pokud budete postupovat podle našich fotonávodů KROK ZA KROKEM. Návody jsou určené jak kutilům, tak i těm, kteří mají s výrobou minimum zkušeností.
řemesla - dílna
Ukázky

Zahradní nábytek

161 Kč
129 Kč
Komíny - 20%
Třetí vydání publikace aktuálně (podle nových evropských norem) a srozumitelně seznamuje čtenáře s problematikou odvodu spalin od spotřebičů na tuhá, kapalná a plynná paliva. Dotýká se jak novostaveb, tak i rekonstrukcí.
řemesla - dílna
Ukázky

Komíny

144 Kč
115 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
řemesla - dílna
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Malometrážní byty - 20%
Zařídit malý byt účelně, prakticky a zároveň pohodlně je velkou výzvou. Skladba obyvatel takového bytu bývá velmi pestrá. Návod jak vyhovět těmto rozmanitým věkovým skupinám si dala za úkol bytová architekta s dlouholetou praxí.
řemesla - dílna
Ukázky

Malometrážní byty

127 Kč
102 Kč
Ochrana dřeva - 20%
Kniha je určena stavebníkům, projektantům, majitelům nemovitostí. Uznávaný odborník seznamuje čtenáře se způsoby a možnostmi ochrany dřeva proti biologickým napadením a ostatním vlivům.
řemesla - dílna
Ukázky

Ochrana dřeva

118 Kč
94 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
řemesla - dílna
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Moderní kuchyně - 20%
„Zlepšily se dispozice kuchyní, preferuje se jiný vzhled dvířek, zvýšily se nároky na spotřebiče.
řemesla - dílna
Ukázky

Moderní kuchyně

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 48 položek
<< < 1 2 3