Nejprodávanější tituly v roce 2020
Evropa

Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
Evropa

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Špalíček výletů - Města a městečka - 11%
Nejkrásnější města a městečka Čech, Moravy a Slezska představuje nový titul v oblíbené řadě Špalíčků.
Evropa

Špalíček výletů - Města a městečka

539 Kč
479 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
Evropa
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
Evropa

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Na kajaku ze severní Moravy na Balt - 11%
Autor upádloval 800 kilometrů po česko-polské, polské a polsko-německé Odře. Narazil přitom na spousty připomínek druhé světové války, protože Odra hrála velkou roli při útoku Rudé armády na Berlín.
Evropa

Na kajaku ze severní Moravy na Balt

178 Kč
158 Kč
Vive la France! - 11%
Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Originální průvodce francouzskou kulturou
Evropa

Vive la France!

359 Kč
319 Kč
Akademický atlas českých dějin - 11%
(5x)
Publikace zpřístupňuje na mapách, kartografických modelech, vyobrazeních, grafech a kartogramech hierarchicky uspořádaný soubor vybraných poznatků moderní české historické vědy po roce 1989 vztahujících se k českým a slovenským dějinám.
Evropa
Ukázky

Akademický atlas českých dějin

2 691 Kč
2 392 Kč
Paříž: město lásky - 20%
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
Evropa
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
199 Kč
Rozhlednovým rájem 2019
(1x)
Vzhůru na rozhledny – na kole, pěšky, vlakem, autem i lanovkou.
V další rozhlednové knize jsou představeny nové a krásné rozhledny postavené v letech 2016 - 2019 a také rozhledny v této době přestavěné či opravené.
Evropa

Rozhlednovým rájem 2019

62 Kč
Co v průvodcích nebývá - 11%
Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží.
Evropa

Co v průvodcích nebývá

269 Kč
239 Kč
Toulavá kamera 16 - 11%
(1x)
Další vydání nového dílu knihy Toulavá kamera, navazující na oblíbený televizní pořad stejného jména.
Evropa

Toulavá kamera 16

296 Kč
263 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.
Evropa

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Da Vinciho kód - cestovní deník - 16%
Netradiční turistický průvodce, vycházející z románu Da Vinciho kód. Každé důležité místo i klíčový moment v jeho ději má v průvodci své vlastní heslo uvozené patřičným úryvkem z románu. Součástí knihy jsou i dobové mapy.
Evropa

Da Vinciho kód - cestovní deník

118 Kč
99 Kč
Jací jsou? - Španělé - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
Evropa

Jací jsou? - Španělé

134 Kč
119 Kč
Přes hranice - 11%
Sólo cestování místo posedávání v kavárnách. V 64 letech nasedá Margot Flügel-Anhalt poprvé ve svém životěna motorku a odváží se vydat na velkou, dobrodružnou cestu.
Evropa

Přes hranice

260 Kč
231 Kč
Úchvatné evropské cyklistické trasy - 11%
(2x)
V této knize najdete popis 50 úžasných evropských tras - plus dalších 150 doporučených -, kterými vás Lonely Planet inspiruje k nekonečnému množství cyklistických dobrodružství od Bretaně po Balkán.
Evropa

Úchvatné evropské cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
Jací jsou? - Řekové - 11%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
Evropa

Jací jsou? - Řekové

134 Kč
119 Kč
Řecko velký průvodce - 11%
Nový velký průvodce Řeckem představuje podrobně celou zemi. Kromě turistických cílů a památek se věnuje také historii a současnosti Řecka, tradicím, kultuře, gastronomii i přírodě. Hlavní devizou této knihy jsou velkolepé barevné fotografie.
Evropa

Řecko velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Utajené hrady a zámky III. - 11%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
Evropa

Utajené hrady a zámky III.

251 Kč
223 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
Evropa
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 249 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>