Nejprodávanější tituly v roce 2020
pop

Bonnie Tyler
Zpěvačka Bonnie Tyler, vlastním jménem Gaynor Hopkins, se proslavila vroce 1977 singly „Lost In France“ a „More Than A Lover“.
pop

Bonnie Tyler

197 Kč
Bourák (soundtrack k filmu)
Hudbu pro film Ondřeje Trojana složil Roman Holý a společně s Pavlem Mrázkem napsal všechny texty. Zpívají Matěj Ruppert, Tereza Černochová, Žofie Dařbujánová a Roman Holý. Mezi 15 skladbami jsou vypalovačky, taneční pecky i romantické písničky.
pop

Bourák (soundtrack k filmu)

287 Kč
Carla Bruni
Carla Bruni-Sarkozy rozená Carla Gilberta Bruni Tedeschi je francouzská modelka a zpěvačka italského původu, manželka bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho.
pop

Carla Bruni

350 Kč
Heaven & Hell
Amanda Ava Koci, známá spíše jako Ava Max, je americká popová zpěvačka a textařka albánského původu.
pop

Heaven & Hell

413 Kč
Moje zapomenuté ploužáky
Michal David sestavil album ze svých oblíbených pomalých písní, ke kterým má blízký vztah a které neprávem zůstaly ve stínu jeho velkých hitů.
pop

Moje zapomenuté ploužáky

287 Kč
První kapelní
Písničkář Pekař debutoval v roce 2016 albem #Pekař a vzápětí za něj zaslouženě získal cenu Objev roku v anketě popularity Český slavík Mattoni, titul Objev roku si odnesl i z Hudebních cen rádia Evropa 2.
pop

První kapelní

332 Kč
Som flegmatik, ale optimista
Dvacetiletá talentovaná slovenská zpěvačka Barbora Piešová se do povědomí dostala jako vítězka posledního ročníku Česko-Slovenské SuperStar.
pop

Som flegmatik, ale optimista

314 Kč
TOP20.CZ 2020/2
Další pokračování úspěšné kompilace, která mapuje nejhranější hity na českých a slovenských rádiích, tentokrát za období druhé poloviny roku 2020.
pop

TOP20.CZ 2020/2

278 Kč
Zelená pošta
První společný projekt Pavola Hammela a Mariána Vargy po jejich rozchodě je svým způsobem albem skupiny Collegium Musicum s Hammelem jako zpěvákem.
pop

Zelená pošta

242 Kč
Život IMT Smile
Jedinečná výberovka mapuje život v hudbe slovenského fenoména IMT Smile. Album obsahuje skladby v live verziách, ktoré fanúškovia milujú ( Niekto ako kráľ/ A ja taka dzivočka). Piesne, ktoré nevyšli na albume IMT Smile - Hej Sokoly!
pop

Život IMT Smile

323 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

pop

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Depeše
Kompilace slavných songů Marty Kubišové a nová Modlitba na CD.
pop

Depeše

296 Kč
Diamonds / Deluxe
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.
pop

Diamonds / Deluxe

476 Kč
Everyday Life
Osmé studiové album populárních Coldplay je zvukově vskutku eklektické. Vedle klasických písniček, na jaké jsme od čtveřice zvyklí, tu najdete vlivy world music nebo jazzu!
pop

Everyday Life

1 367 Kč
My Songs
Britský hudebník Sting vydává desku My Songs. Kolekce, která bude dostupná v několika formátech včetně deluxe edice, obsahuje Stingovy neoslavovanější hity oblečené do hávu vhodného pro rok 2019.
pop

My Songs

1 196 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.
pop

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
Zvoňte zvonky
Žádné slovenské album nevlastní tolik superlativů, jako Zvoňte zvonky skupiny Prúdy. Legendární, najlepší, ten, který změnil historii, základní pilíř slovenského rocku.
pop

Zvoňte zvonky

314 Kč
Heart To Mouth
Americká zpěvačka s italskými kořeny LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, vydává v pořadí páté album Heart To Mouth.
pop

Heart To Mouth

359 Kč
Já nemám strach
Album stálice naší populární hudby!
pop

Já nemám strach

374 Kč
Lovesongs
Jedna z nejúspěšnějších kapel české hudební scény v mezidobí příprav na nové album, konsolidace nové sestavy a vystoupeních na druhém ročníku festivalů „Létofesty” vydává album svých nejžádanějších balad a písní o lásce.
pop

Lovesongs

269 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 201 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>