Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
povídky

Povídky podivných - 20%
(2x)
Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?
povídky
Ukázky

Povídky podivných

199 Kč
159 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Proč ženy nekouří doutníky - 20%
Soubor několika povídek nejen pro ženy, ale hlavně o ženách. Zábavné a oddechové čtení poukazuje vtipnou formou na možné životní přešlapy. Stalo se Vám někdy, že jste se zpili tak, že jste se druhý den styděli sami na sebe podívat do zrcadla?
povídky
Ukázky

Proč ženy nekouří doutníky

89 Kč
71 Kč
Noc na galaktické železnici - 20%
Kendži Mijazawa je autorem pohádkových povídek zasazených do snového světa plného nadpřirozených postav a nevšedních dobrodružství.
povídky
Ukázky

Noc na galaktické železnici

178 Kč
142 Kč
Výsek - 20%
(2x)
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.
povídky
Ukázky

Výsek

166 Kč
133 Kč
Dračí nevěsta - 20%
Drzá Sanje má už osamělého života na zděděném statku plné zuby. Nemíní se zahrabat na samotě za vsí, jejíž obyvatelé ji nemají v lásce. Má plán. Prodá statek a odejde do města za prací… Kherachrenn se toulá krajem a žije svůj klidný dračí život.
povídky
Ukázky

Dračí nevěsta

89 Kč
71 Kč
Matka vzala roha - 20%
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
povídky
Ukázky

Matka vzala roha

99 Kč
79 Kč
Zimní ryby - 20%
Někdy se může zdát, že Baltské moře mořem snad ani není. Není skoro vůbec slané, je spíše mělké než hluboké a jeho hladina se skoro nehýbe. Zdání ale klame. Stačí si přečíst tuhle skvělou knížku jednoho z nejlepších německých povídkářů současnosti.
povídky
Ukázky

Zimní ryby

99 Kč
79 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931-1984) jako mimořádného autora povídek.
povídky
Ukázky

Povídky

238 Kč
190 Kč
Veselé příhody z pátrací služby - 20%
Kriminální příběhy, které se skutečně odehrály a byly vyřešeny četnickým sborem. Autor je duchovním otcem a současně poradcem úspěšného seriálu Četnické humoresky.
povídky
Ukázky

Veselé příhody z pátrací služby

89 Kč
71 Kč
Bestiář - 20%
Bestiář je kniha o lidech z vedlejšího domovního vchodu.
povídky
Ukázky

Bestiář

149 Kč
119 Kč
Elvis ze Záluží - 20%
(1x)
Soubor čtyřiadvaceti kratších próz podtitulem Povídky, horory a etudy pro jeden a dva hlasy. Autor v těchto textech exponuje zlomové situace jedince i společnosti, často v jejich paralelním prolínání a zrcadlení.
povídky
Ukázky

Elvis ze Záluží

188 Kč
150 Kč
Nevinní - 20%
(1x)
Soubor jedenácti vyprávění o apolitických občanech jejichž lhostejnost byla současně odpovědností za nástup nacismu. Filosoficky laděný román - rozprava o (ne)existenci platónských ideií.
povídky
Ukázky

Nevinní

179 Kč
143 Kč
Beton, kosti a sny - 20%
(1x)
Tento sborník je výběrem toho nejlepšího, co za tu dobu autor napsal. Každá z povídek je sklíčkem pestré mozaiky - jedna vás zamrazí, druhá překvapí a třetí zanechá prchavou lítost. Některé jsou poetické, další napínavé či dobrodružné.
povídky
Ukázky

Beton, kosti a sny

149 Kč
119 Kč
Vánoční dárek - 21%
(1x)
Vánoční příběhy se šťastným koncem, které vezmou za srdce. Štěstí, které hledáme, máme mnohdy na dosah ruky a nevidíme jej. Proto mějme oči otevřené a radujme se z maličkostí, jen tak mohou naše životy plynout šťastně a spokojeně.
povídky
Ukázky

Vánoční dárek

39 Kč
31 Kč
Záhadné příběhy z pátrací služby - 20%
Kriminální příběhy, které se skutečně odehrály a byly vyřešeny četnickým sborem. Záhadné příběhy,opředené tajemstvím, se datují od roku 1918. Kniha je volným pokračováním titulů Případy z pátrací služby a Veselé příhody z pátrací služby.
povídky
Ukázky

Záhadné příběhy z pátrací služby

99 Kč
79 Kč
A jestli neumřel… - 20%
(1x)
Ústředním tématem knihy je odchod z našeho světa (čímž není nutně myšlena smrt), ale tentokrát autor upřel pozornost spíše na nás, „obyčejné“ smrtelníky. Opouštění (stačí přidat jediné písmenko, a změní se v odpouštění), smíření, ale také humor.
povídky
Ukázky

A jestli neumřel…

99 Kč
79 Kč
Příběhy sráče - 20%
(2x)
Chlast, deprese, sex, problémy v práci, se ženskými, zdravím i nedostatkem peněz... a především neustálý vnitřní boj se sebou samým řeší svérázně a nekompromisně hlavní hrdina dvaceti povídek mladého talentovaného prozaika a básníka Jaroslava Irovského.
povídky
Ukázky

Příběhy sráče

149 Kč
119 Kč
Brněnské povídky - 20%
(1x)
Brněnské povídky tvoří v jeho díle nepochybně jeden z jeho tvůrčích vrcholů. Čím zaujmou okamžitě, je autorova přímo posedlost příběhem, vyprávěním.
povídky
Ukázky

Brněnské povídky

200 Kč
160 Kč
Škoda lásky - 20%
(1x)
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky
Ukázky

Škoda lásky

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>