Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
cestopisy

Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestopisy
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestopisy
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Vúdú, zombie, karnevaly - 20%
Autor líčí poutavým a zároveň přehledným způsobem fascinující dějiny a kulturu Afroameričanů. Černoši přišli do Nového světa poprvé před pěti stoletími. Každý dobře ví, že nepřišli z vlastní vůle, ale byli zavlečeni jako zvěř na otrokářských lodích.
cestopisy
Ukázky

Vúdú, zombie, karnevaly

198 Kč
158 Kč
Divoká pustina - 20%
(1x)
Iditarodská stezka spojuje opuštěné zlatokopecké městečko Iditarod ve vnitrozemí s pobřežím Beringova moře a Aljašského zálivu. Název Iditarod v jazyce domorodců znamená „vzdálené místo“ a právě tam míří Gary se svým psím spřežením.
cestopisy
Ukázky

Divoká pustina

179 Kč
143 Kč
Lehce neuvěřitelné příhody z hor - 20%
Jak přežít týdny v divočině bez jakékoliv pomoci? Proč netrhat medvědům borůvky? Jak vylézt na šestitisícovku, když se vám zrovna nechce? Hory! Bažiny! Brody! Jezera! Žádná cesta! Déšť a dinosauři!
cestopisy
Ukázky

Lehce neuvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Dotknout se nebe - 20%

Pronásleduj své sny... 365 dní. Jedním slovem byl to kalup! Křižoval jsem vzduchem mezi kontinenty a horstvy naší malebné planety jak stěhovavý dravec bez hnízda.

cestopisy
Ukázky

Dotknout se nebe

339 Kč
271 Kč
Očarovaná Havaj - 20%
Užijete si květinový tanec hula hula a další rozmanitosti snad nejkrásnější země světa. Aloha! Velikost souboru 51Mb.
cestopisy
Ukázky

Očarovaná Havaj

248 Kč
198 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
cestopisy
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie - 20%
Cestopis Martina Mykisky vychází z osmiměsíčního putování, které čtenáře zavede do strhující divoké přírody venezuelských stolových hor, brazilské Amazonie, bolivijských pralesů či velehor a mezi temperamentní obyvatele Venezuely, Brazílie a Bolívie.
cestopisy
Ukázky

Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie

139 Kč
111 Kč
Běž, řekla cesta - 20%
Proč jít do Santiaga? Kudy a jak? A co všechno vám může dojít cestou? Povzbuzující a inspirující čtení pro všechny, kteří šli, chystají se jít nebo o pouti zatím jen sní. A možná i pro ty, které to zatím ještě ani nenapadlo.
cestopisy
Ukázky

Běž, řekla cesta

209 Kč
167 Kč
Duše na kari - 20%
(3x)

Tři týdny v sestavě pestřejší než směs koření kari Nejlepším způsobem, jak poznat ajurvédu v praxi, je vydat se přímo do Indie. Autorka deníku chtěla dopřát očistu svému tělu, mysli i duši. To ale netušila, na koho tam narazí…

cestopisy
Ukázky

Duše na kari

199 Kč
159 Kč
Kolem kolem Kolumbie, Ekvádoru, Galapág a Peru - 20%
Víte, že v Peru jsou stejně staré pyramidy jako v Egyptě? Pletete si hliněný kopec s pyramidou? Šli byste se do motelu vyspat, nebo se tam dělá něco jiného? Odpovědi naleznete ve vyprávění o tříměsíční cyklistické cestě po Kolumbii, Ekvádoru...
cestopisy
Ukázky

Kolem kolem Kolumbie, Ekvádoru, Galapág a Peru

66 Kč
53 Kč
Balkán, bejby! - 20%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestopisy
Ukázky

Balkán, bejby!

299 Kč
239 Kč
Holub a Mašukulumbové - 20%
Kniha „Holub a Mašukulumbové“ je unikátním dílem, které populárně-vědeckou formou zaznamenává proměny afrického života a kultury v období velkých společenských změn 19. a 20. století.
cestopisy
Ukázky

Holub a Mašukulumbové

149 Kč
119 Kč
Říkali mu Pirát - 20%
(2x)
Když bylo malé Aničce nejhůř, snaži se jí její otec Martin uklidnit. Vyprávěl jí o psech, které má tak ráda. O psech, kteří jsou tak odvážní, že daleko v horách Kavkazu bojují s divokými vlky a obrovitými medvědy.
cestopisy
Ukázky

Říkali mu Pirát

209 Kč
167 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
cestopisy
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Van life - Život na kolech - 20%
Stovky funky vozidel, úžasná krajina a chytře navržené interiéry dodávek z celého světa.
cestopisy
Ukázky

Van life - Život na kolech

484 Kč
387 Kč
Místa zrychleného tepu - 20%
kušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
cestopisy
Ukázky

Místa zrychleného tepu

135 Kč
108 Kč
Poslední beduín - 20%
(1x)
Beduíni na Sahaře, kteří se dnes usadili na okraji pouště, nazývají Carla Bergmanna „posledním beduínem“. Promovaný podnikový ekonom z Kolína nad Rýnem totiž žije tak jako jejich předkové: putuje se svými velbloudy v dlouhých karavanách...
cestopisy
Ukázky

Poslední beduín

270 Kč
216 Kč
Srbský deník - 20%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy
Ukázky

Srbský deník

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>