Nejprodávanější Kniha v roce 2020
medicína

Biomedicínská informatika V. - 11%
Monografie dává ucelený přehled o současných technologiích aplikovaných v oblasti molekulární bioinformatiky.
medicína

Biomedicínská informatika V.

320 Kč
284 Kč
Migréna - 11%
Monografie je adresována lékařům, kteří se věnují nemocným s migrénou a jinými bolestmi hlavy. Cílem je seznámit čtenáře nejen s vědeckými podklady bolestí hlavy, ale soustředit se i na praktické klinické dopady a možnost využití nových poznatků.
medicína

Migréna

261 Kč
232 Kč
Opatrovnictví osob s duševní poruchou
Problematika opatrovnictví dospělých osob se stává důležitým předmětem zájmu společnosti u nás i ve světě. Zvýšený zájem o tuto problematiku je způsoben vzrůstajícím počtem osob ve věku nad 18 let, které soudy zbavily způsobilosti k právním úkonům.
medicína

Opatrovnictví osob s duševní poruchou

134 Kč
Ošetřovatelství: ideály a realita v ambulantní péči - 11%
Kniha pro budoucí všeobecné sestry. Publikace dobře poslouží i těm, kdo jsou postiženi tzv. profesní slepotou, spočívající v tom, že si chyby a chybičky ve svém chování ne vždy uvědomují.
medicína

Ošetřovatelství: ideály a realita v ambulantní péči

171 Kč
152 Kč
Poranění páteře - 11%
Monografie přináší soudobý, komplexní pohled na diagnostiku a léčbu poranění páteře a míchy. V oboru páteřní chirurgie, kde je nedostatek doporučení založených na vědeckých důkazech, mají veliký význam doporučení založená na zkušenostech.
medicína

Poranění páteře

450 Kč
400 Kč
Profesní psychohygiena terapeuta - 11%
Známý psychoterapeut Jeffrey Kottler nám touto publikací předkládá spíše cvičebnici než knihu – aby jejím prostřednictvím terapeuty co nejvíce zaangažoval a stimuloval k aktivní spolupráci. Činí tak prostřednictvím různých dotazníků, cvičení a námětů ...
medicína

Profesní psychohygiena terapeuta

284 Kč
252 Kč
Psychologie hudby v profesionální hudební výchově - 11%
Tento text je určen především studentům hudebních oborů uměleckých škol, kteří si chtějí osvojit základní vědomosti a dovednosti z oblasti hudební psychologie a pedagogiky pro získání tzv. pedagogické aprobace.
medicína

Psychologie hudby v profesionální hudební výchově

132 Kč
118 Kč
Dětská sestra v primární a komunitní péči
Publikace obsahuje důležité poznatky a informace nezbytné pro plánování a poskytování ošetřovatelské a edukační péče o děti a dorost v zařízeních primární péče.
medicína

Dětská sestra v primární a komunitní péči

83 Kč
Ostrovy génia - 11%
Kniha Ostrovy génia je určena všem těm, kdo se někdy zabývali úvahami o tom, jak pracuje mysl savanta, a také klinickým lékařům, rodičům, učitelům, terapeutům a dalším osobám, které pečují o osoby se savantským syndromem a jimž není lhostejný jejich osud.
medicína

Ostrovy génia

269 Kč
239 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice zaměřené na ošetřovatelství ve vnitřním lékařství je pro žáky SZŠ základní učebnicí v předmětu ošetřovatelství pro 3. a 4. ročník.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I.

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 469 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 > >>