Nejprodávanější tituly v roce 2020
psychologie pro každého

Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu - 11%
Známý poradce v životních otázkách Kurt Tepperwein zde předkládá praktický a metodický koncept uvolnění vnitřních zdrojů. Kromě inventury a precizace rozhodujících otázek života ukazuje, jak myšlenky, postoje a chování ovlivňují váš život...
psychologie pro každého

Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu

268 Kč
238 Kč
Teď a tady - 20%
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí,
psychologie pro každého
Ukázky

Teď a tady

169 Kč
135 Kč
Co dělat, když se nedaří - 11%
V knize najdete podrobný praktický návod, jak žít spokojeně, s rozmanitými cvičeními i příklady ze života.
psychologie pro každého

Co dělat, když se nedaří

331 Kč
294 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
psychologie pro každého

Na cestě ke svatbě

135 Kč
O funkcích práce a osobitosti - 11%
Publikace z r. 1938, v níž její autor, enfant terrible čs. avantgardy a bohémy 30. a 40. let, svým typickým, nekompromisním a čtivým stylem předkládá syntézu Freudovy psychoanalýzy a Adlerovy individuální psychologie.
psychologie pro každého

O funkcích práce a osobitosti

179 Kč
159 Kč
Posilněte si svoji vůli - 20%
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstí" a vůle je jeho druhou přirozeností.
psychologie pro každého
Ukázky

Posilněte si svoji vůli

161 Kč
129 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
psychologie pro každého
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
Když chce dcera hubnout
Autorky knihy poskytují rodičům dívek rady, zda jsou obavy z tloušťky oprávněné, nebo ne, jak reagovat, když přílišná váha je jen přesvědčením dotyčné dívky, jak zavést správné stravovací návyky a co dělat, má-li dívka opravdu stabilní nadváhu.
psychologie pro každého

Když chce dcera hubnout

89 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říci někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Co radit lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých? Fráze plné planých útěch mohou spíš uškodit, než pomoci. Jak ale opravdu pomoci?
psychologie pro každého
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

186 Kč
149 Kč
Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích - 20%
Máte pocit, že neustále narážíte doma na konflikty? Nevíte jak řešit některé vyhraněné situace? Jak si poradit s problémy? Právě pro vás je určena kniha Eriky Matějkové. Naučí vás jednat s vašimi nejbližším.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 461 - 470 z 477 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 > >>