Nejprodávanější tituly v roce 2020
ostatní

Česká architektura 2016-2017 - 11%
Cílem ročenky české architektury (aktuálně jde o osmnáctý svazek ediční řady) je pravidelně podávat zprávu o současné situaci a vývoji oboru nejen odborné, ale především laické veřejnosti a přinášet inspiraci a podněty k veřejné diskusi.
ostatní

Česká architektura 2016-2017

630 Kč
560 Kč
Děláme si to doma sami 3
Rosteme, zrajeme, rozrůstáme se. Třetí knížka Děláme si to doma sami je taková jako naše současné životy, plná dětí, zahradních skrýší a bylinkového vyrábění. Tentokrát se točí kolem toho, co nám roste kolem našich domů a co běžně třeba nepoužíváme.
ostatní

Děláme si to doma sami 3

133 Kč
Krajina českých zemí v době třicetileté války v díle Matthäuse Meriana staršího - 11%
(1x)
Práce je věnována dílu Matthäuse Meriana staršího, resp. jeho rytinám, zobrazujícím bojiště třicetileté války v prostoru českých zemí s podrobnějším zaměřením na švédské tažení v Čechách roku 1647.
ostatní

Krajina českých zemí v době třicetileté války v díle Matthäuse Meriana staršího

531 Kč
472 Kč
Mláďátka - omalovánky - 11%
V této knížce najdete spoustu nejroztomilejších zvířecích mláďat.
ostatní

Mláďátka - omalovánky

134 Kč
119 Kč
Moderní doplňky - pletené kousky, které si zamilujete - 11%
Víkendová pohoda od první až do poslední strany! Najdete zde vše pro dokonalý kreativní víkend: návody na pletené doplňky, motivační citáty, relaxační cviky, jógové pozice i hudební inspiraci.
ostatní

Moderní doplňky - pletené kousky, které si zamilujete

296 Kč
263 Kč
Můj život - 11%
Jeden z nejlepších světových fotbalových brankářů Petr Čech se rozhodl poutavou formou sepsat část své autobiografie – a to dobu od svých sportovních začátků až po přestup do Sparty.
ostatní

Můj život

269 Kč
239 Kč
Poslední habsburský císař Karel I. - 11%

Pád habsburské vlády. Konec vlády Habsburků obklopují dodnes četné mýty, legendy a velmi rozšířené omyly. Rok 2018 je stým výročím založení České republiky a zároveň i konce šest set čtyřicet let trvajícího panování Habsburků.

ostatní

Poslední habsburský císař Karel I.

323 Kč
287 Kč
Stručný příběh umění - 11%
Srozumitelná, stručná a bohatě ilustrovaná kniha vysvětluje, jak, proč a kdy se umění měnilo, kdo zavedl nové prvky, o co přesně se jednalo, kde vznikaly a jaký to mělo dopad....
ostatní

Stručný příběh umění

359 Kč
319 Kč
Toulavá kamera 27 - 11%
Jak je již zvykem, v předvánočním čase vychází další díl knižní verze populárního televizního pořadu jubilejní Toulavá kamera č.27.
ostatní

Toulavá kamera 27

296 Kč
263 Kč
Velká kniha zahradničení pro děti
Víte, jak správně zasadit ředkvičky? Kdy sklidit dýně a jaké při tom všem použít nářadí? Každé z ročních období zahradníkovi přináší nové výzvy. Proto je tu praktická Velká kniha zahradničení pro děti.
ostatní

Velká kniha zahradničení pro děti

359 Kč
Zahrada síly
Jsou místa, kde se okamžitě cítíme dobře, protože vyzařují sílu a harmonii. Vědění o takovýchto místech síly je prastaré a každý z nás může vnímat jejich energii. Avšak proč nás některá místa oslovují a jiná nikoliv?
ostatní
Ukázky

Zahrada síly

346 Kč
Základy ultramaratonského tréninku - 11%

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

ostatní

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
295 Kč
Ecuador - 11%
Ecuador (1929) je cestovním deníkem muže, „který neumí ani cestovat, ani si vést deník“. Malíř a básník Henri Michaux (1899–1984) v něm popisuje své putování po Andách, Ekvádoru a brazilském vnitrozemí až k ústí řeky Amazonky.
ostatní

Ecuador

171 Kč
152 Kč
Nejhezčí túry světa - 11%
Prostřednictvím této knihy vás zveme do nejhezčích oblastí celého světa, které lze projít pěšky.
ostatní

Nejhezčí túry světa

449 Kč
399 Kč
Permakulturní farma - 11%
(1x)
Permakulturu – metody udržitelného designu a spolupráce s přírodou – lze aplikovat nejen na zahrádky, ale stejně dobře i na rozsáhlé farmy a na celé oblasti krajiny.
ostatní

Permakulturní farma

207 Kč
184 Kč
Rozvědčík - 11%
Rozvědčík, autorský komiks Marty Morice, odhaluje zákulisí velkých historických událostí. Hlavní hrdina se podílel jako mediátor na procesu zakončení bojů ve Vietnamu a na přípravě schůzky prezidenta Johnsona a premiéra Kosygina v roce 1967.
ostatní

Rozvědčík

268 Kč
238 Kč
Šlehačková oblaka - 20%
(3x)
Měla kupu snů a bezhlavě se za nimi vrhla až na sever. Tereza vypráví svůj životní příběh s retrospektivou do dětství, které bylo kouzelné a zároveň plné dřiny.
ostatní
Ukázky

Šlehačková oblaka

209 Kč
167 Kč
Šumava - krajina pod sněhem - 11%
Na dobových fotografiích z Fotoateliéru Seidel, ale i jiných autorů, je zachycena zasněžená tvář šumavské krajiny, jejích horských vrcholů, přírody, památek a život lidí v závěru 19. a v první polovině 20. století.
ostatní
Ukázky

Šumava - krajina pod sněhem

531 Kč
472 Kč
Jaroslav Beneš
Tvorba Jaroslava Beneše náleží k té linii české umělecké fotografie, v níž se završuje analogová éra, zakladatelská fáze technicky vzniklých obrazů, a reprezentuje tak pozdní, závěrečnou fázi modernity.
ostatní
Ukázky

Jaroslav Beneš

351 Kč
Reportáž, psaná na oprátce - 11%
(3x)
Reedice prvního úplného, kritického a komentovaného vydání knihy Julia Fučíka, díla historika Františka Janáčka, který ve svých komentářích zhodnotil své mnohaleté podrobné studium českého domácího odboje za druhé světové války.
ostatní

Reportáž, psaná na oprátce

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>