Nejprodávanější hudba v roce 2020

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Osvobozené divadlo V+W 1929 + 1938
Osvobozené divadlo V+W / Kompletní zvuková historie / + 22 nikdy nevydaných nahrávek / 2CD-MP3 / Celkový čas 10 hodin, 19 minut

Osvobozené divadlo V+W 1929 + 1938

392 Kč
Folk Swings
Album Folk Swings, je výsledkem jedinečného projektu kapely B-Side Band a producenta Josefa Buchty s legendami české folkové scény a popovými osobnostmi.

Folk Swings

656 Kč
Kupředu plout
Radůza, SOČR a Anita Garibaldi – unikátní spojení, originální příběh a silné písně.

Kupředu plout

374 Kč
Jednou tě potkám
Životní zpověď se otevřeně prolíná novým sólovým albem Vladimíra Mišíka. Pod názvem JEDNOU TĚ POTKÁM vychází 20. září a obsahuje 14 písní, které vznikly ve spolupráci s muzikanty Blue Shadows producenta Petra Ostrouchova.

Jednou tě potkám

341 Kč
Hodina medzi psom a vlkom
Richard Müller je slovenský zpěvák a hudebník. Zpívá slovensky i česky. Často své písně textuje, někdy k nim skládá i hudbu.

Hodina medzi psom a vlkom

557 Kč
Believe
Světově proslulý, uznávaný a milovaný italský tenor Andrea Bocelli vydá 13. listopadu nové dechberoucí album Believe, které bude oslavovat sílu hudby k uklidnění duše.

Believe

1 196 Kč
Radosti života
Skupina Čechomor vznikla v roce 1988. Své příznivce i respekt kritiků si získala především nápaditým aranžmá a osobitou interpretací hudby, jejímž základem byly a jsou lidové písničky.

Radosti života

476 Kč
Hrubá Hudba
(1x)
Hrubá Hudba je projekt dvou odlišných a přitom velmi úzce propojených a souznějících hudebních nosičů, které spojuje základní element - živé hudební folklorní tradice.

Hrubá Hudba

314 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.

Úplně levej

314 Kč
Pozdraveno budiž světlo
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
Smile
Album Smile s nezaměnitelným rukopisem představuje důstojnou tečku za bohatým tvůrčím životem hudebníka tělem, duší. Všechny hudební nástroje nahrál Ivan Kral sám. Písně napsal se svojí ženou Cindy Hudson. Album si sám i produkoval.

Smile

332 Kč
Narodíme se jen jednou ...
(1x)
Vynikající český klavírista, skladatel a autor písniček pro děti i dospělé Petr Skoumal (1938–2014) své poslední koncerty hrál většinou v triu s Jaroslavem Olinem Nejezchlebou a Norbim Kovácsem. Jako jeho pocta vychází toto album.

Narodíme se jen jednou ...

270 Kč
Srdce jako kníže Rohan
Exklusivní průřezové 3CD mapující více než 30letou kariéru respektovaného textaře, tvůrce a producenta.

Srdce jako kníže Rohan

467 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

Vlasy

296 Kč
Květy Květy
Dvacet let už na české scéně vydává alba originální brněnská kapela Květy, za tři alba získala Cenu Anděl. Deváté oficiální album Květy Květy je především intimní vztahová deska. Pojednává o touze a izolaci, která začala dávno předtím, než korona.

Květy Květy

269 Kč
Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
The Best Of Miro Žbirka
Miro Žbirka rekapituluje své více než čtyřicetileté úspěšné působení na hudební scéně. Výsledkem je výběrové album The Best Of Miro Žbirka.

The Best Of Miro Žbirka

386 Kč
Weird & Wonderful
Album Weird & Wonderful anglicky zpívající české zpěvačky Lenny na vinulu! Obsahuje hity Lovers Do, Home, Figure It Out a další..

Weird & Wonderful

476 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 796 položek
1 2 3 .. 40 > >>