Nejprodávanější hudba v roce 2020

Live In Prague - 4LP
4LP plné muziky jednoho z nejznámějších světových skladatelů filmové hudby Hanse Zimmera!

Live In Prague - 4LP

1 322 Kč
Living The Dream & Apocalyptic Love
V rámci katalogové kampaně jsou kdispozici balíčky, vnichž zájemce najde vždy dvě alba vybraného interpreta. Součástí akce je i 2CD produkt sestavený z alb Living The Dream a Apocalyptic Love kytaristy Slashe.

Living The Dream & Apocalyptic Love

332 Kč
Lola Versus Powerman and the Moneyground, pt. 1
The Kinks - jednu z nejdůležitějších kapel britské hudební invaze let šedesátých byla založili bratři Ray a dave Davisové společně s Mickem Avorym a Petem Quaifem.

Lola Versus Powerman and the Moneyground, pt. 1

647 Kč
Lúč
Tomáš Buranovský jako BuranoWski vydáva svoje debutový album LÚČ. Album obsahuje více singlů, vnímané svého času nejhranější skladby v slovenských rádiích.

Lúč

305 Kč
Magic Mozart
(1x)
Francouzská dirigentka Laurence Equilbeyová má poměrně široký umělecký záběr a pravidelně spolupracuje s nejlepšími evropskými symfonickými orchestry a renomovanými francouzskými operními domy.

Magic Mozart

413 Kč
Main Course
Main Course, vydané v roce 1975 pro značku RSO, je 13. album Bee Gees a jejich poslední album, které vydalo Atlantic Records v USA v rámci své distribuční smlouvy s Robertem Stigwoodem.

Main Course

800 Kč
Master Of The Moon
Heavymetalová skupina, kterou založili zpěvák Ronnie James Dio a bubeník Vinny Appice po jejich odchodu od Black Sabbath.

Master Of The Moon

431 Kč
Mezi námi
Tiché lodi jsou kytara a hlas na pomezí ticha a hudby. Druhé album kapely Mezi námi nabízí prostor k hlubšímu ponoření do vlastního nitra. Jedenáct písní obsahuje skladby staré několik let, ale i píseň, která vznikla den před natáčením.

Mezi námi

224 Kč
My Gift
Carrie Marie Underwood je americká zpěvačka popu, country, která vyhrála čtvrtou řadu soutěže American Idol.

My Gift

350 Kč
Najlepšie  roky
Dvojalbum Najlepšie roky legendárnej rockovej skupiny Tublatanka je jedným z vrcholov vinylovej edície Opusu v roku 2020.

Najlepšie roky

665 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 788 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 .. 79 > >>