Nejprodávanější Kniha v roce 2020
užitková zahrada

Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
užitková zahrada

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
užitková zahrada

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Zelené koření - 11%
Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.
užitková zahrada

Zelené koření

449 Kč
399 Kč
Naše BIO zahrádka - 11%
Vypěstujte si svou vlastní živou stravu! Vlastníma rukama sít i sklízet. Byliny, koření i plody sbírat ve volné přírodě. Krátce a stručně: postarat se sám o sebe, a to natrvalo, biologicky, přírodními metodami.
užitková zahrada

Naše BIO zahrádka

583 Kč
518 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
užitková zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Moje první zahrádka - 11%
Víte, jak vypěstovat řeřichu? Jak správně pečovat o dýni?
užitková zahrada

Moje první zahrádka

224 Kč
199 Kč
BIO je naše cesta
Proč se rozhodli pro cestu BIO? Jak žijí? A jsou šťastní v tom, co dělají? V životě? Splnil se jim jejich sen nebo by to chtěli jinak? Všechny tyto otázky spolu souvisí a skoro na všechny tady dostanete odpověď.
užitková zahrada
Ukázky

BIO je naše cesta

116 Kč
Zahrady ve městě. Urban Gardering. - 11%
(1x)
Podle novináře a autora knihy Martina Raspera by se zahrady měly stát součástí měst. Tato kniha pojednává o "Zahradničení ve městě" a ekologickém a kulturním pozadí tohoto zdánlivě nového fenoménu.
užitková zahrada
Ukázky

Zahrady ve městě. Urban Gardering.

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4