Nejprodávanější tituly v roce 2020
řemesla - dílna

Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
řemesla - dílna
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Tepelné čerpadlo pro váš dům - 20%
Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
řemesla - dílna
Ukázky

Tepelné čerpadlo pro váš dům

135 Kč
108 Kč
Zahradní pece na pizzu a chleba - 20%
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit.
řemesla - dílna
Ukázky

Zahradní pece na pizzu a chleba

135 Kč
108 Kč
Podlahy - 20%
Potřebuje váš byt či dům novou podlahu? Rozhodujete se, zda oslovit odbornou firmu, nebo se pustit do stavby či opravy svépomocí?
řemesla - dílna
Ukázky

Podlahy

101 Kč
81 Kč
Omítky - 20%
V knize jsou přehledně popsány hlavní typy omítek i zásady jejich použití. Laikům poslouží např. při opravě vlastní chalupy a pomůže také profesionálovi na úrovni stavbyvedoucího nebo mistra.
řemesla - dílna
Ukázky

Omítky

149 Kč
119 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
řemesla - dílna
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
řemesla - dílna
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Pasivní rodinný dům - 20%
Kniha je určena široké veřejnosti a pro investory rodinných domů jako základní publikace pro orientování se v problematice pasivních domů. Je zaměřena přímo na pasivní domy. Stručnou a jasnou formou informuje proč stavět v pasivním standardu a jaká hledis
řemesla - dílna
Ukázky

Pasivní rodinný dům

127 Kč
102 Kč
Hospodárné vytápění domů a bytů - 20%
Kniha je určena majitelům domů a bytů, studentům i projektantům. Pomůže čtenáři vytvořit si jasnou představu o rozhodujících kritériích, podle nichž se volí vytápěcí soustava se zřetelem k ekonomice vytápění.
řemesla - dílna
Ukázky

Hospodárné vytápění domů a bytů

118 Kč
94 Kč
Vytápění domů a bytů - 20%
Největší množství energie se spotřebuje v domácnostech právě na vytápění. Tato publikace vám pomůže rozhodnout se při výběru typu vytápěcí soustavy, druhu paliva, obeznámí vás hygienickými požadavky na provoz.
řemesla - dílna
Ukázky

Vytápění domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>