Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
Afrika

Sahara
Výpravná obrazová kniha přináší poutavé vyprávění antropologa Jana Jelínka o životě, krajině a prehistorickém umění centrální Sahary. Text bohatě doplňují fotografie Michala Tůmy.
Afrika

Sahara

842 Kč
Bitva o Suez
Kniha se detailně věnuje jedné z nejdramatičtějších krizí studené války, která byla vyvolaná znárodněním Suezského průplavu a vedla ke dvojí vojenské konfrontaci - sinajskému tažení Izraelců a britsko-francouzské invazi v Port Saídu.
Afrika

Bitva o Suez

531 Kč
Madagaskar - Inspirace na cesty
Nový průvodce za exotikou Madagaskaru, jedno z přírodně i evolučně nejrozmanitějších míst na světě. Hlavní tváří madagaskarské divočiny jsou lemuři a primáti, ale setkáte se zde s celou řadou podivných tvorů.
Afrika

Madagaskar - Inspirace na cesty

251 Kč
Maroko - Velký průvodce
Podrobný průvodce představuje tuto tajuplnou zemi v celé kráse. Nechte se inspirovat a objevte ta nejzajímavější místa. O Maroku se často říká, že je zemí kontrastů.
Afrika

Maroko - Velký průvodce

711 Kč
Namibie
Jestlipak víte, kolik kilometrů je dlouhá Namibská poušť a jak jsou vysoké Viktoriiny vodopády? Nový průvodce po Namibii vám prozradí další zásadní i drobné zajímavosti ze světa této divoké, překrásné země jako stvořené pro dobrodružství.
Afrika

Namibie

376 Kč
Kambodža - Lonely Planet
Návštěvníci tohoto podmanivého království budou okouzleni a ohromeni. V Kambodži se setkává starobylý a moderní svět a společně vytvářejí autentické dobrodružství.
Afrika

Kambodža - Lonely Planet

269 Kč
Svazijsko - stručná historie států
Malé absolutistické království v nitru jižní Afriky při hranicích s Mosambikem představuje svébytnou a unikátní kulturně-historickou entitu, jež zůstává českému čtenáři stále neznámá.
Afrika

Svazijsko - stručná historie států

134 Kč
V rovníkové Africe
V rovníkové Africe je dílem cestopisný dokument, dílem životní příběh přírodovědce, výzkumníka – hydrobiologa, univerzitního pedagoga a dlouholetého spolupracovníka OSN Tomislava Petra.
Afrika

V rovníkové Africe

198 Kč
Etiopie
Tato kniha potvrzuje prvenství kolébky lidstva. Etiopie je jednou z nejstarších křesťanských zemí světa. Milovníky přírody, vedle rozmanité a malebné krajiny, zaujmou jezera, hory a hlavně četné národní parky.
Afrika

Etiopie

269 Kč
Kemet
(2x)
Ve své třetí knize cestovatelka a autorka seznamuje čtenáře s dojmy, které nasbírala na cestě Egyptem.
Afrika

Kemet

305 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>