Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
partnerství

Posvátnost sexuality - 20%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

165 Kč
132 Kč
Dokonalá svůdkyně - 20%
Díky této knize odhalíte tajemství dokonalé svůdkyně - od prvního sbližování, probuzení touhy až po splnění všech vašich přání.
partnerství
Ukázky

Dokonalá svůdkyně

237 Kč
190 Kč
Rozchod jako nový začátek - 20%
Jak projít rozchodovým procesem až do jeho skutečného ukončení a jak se na celou situaci podívat s jistým nadhledem?
partnerství
Ukázky

Rozchod jako nový začátek

220 Kč
176 Kč
Zvíře nadržené - 20%
Deset kapitol knihy Zvíře nadržené neobchází žádná tabu již proto, že si je autor nepřipouští. Zdaleka si nevšímá jen různých forem párového soužití, ale také toho, kde jsou v sexu hranice normality a kdy je třeba mluvit o sexuálním nebezpečí.
partnerství
Ukázky

Zvíře nadržené

99 Kč
79 Kč
Posvátné vztahy - 20%
Sexualita je jednou z ústředních kvalit naší duše, což nejlépe dokládá to, jak jsou utvořena naše fyzická a duchovní těla s jejich vrozeným sklonem k sexuálnímu projevu.
partnerství
Ukázky

Posvátné vztahy

255 Kč
204 Kč
Duchovní partner - 20%
Duchovní partner přichází vždy po osudovém. Chcete se dozvědět, zda už jste připraveni na setkání s duchovním partnerem nebo co je pro to nutné udělat? Toto a ještě mnohá další zajímavá témata obsahuje právě tato kniha.
partnerství
Ukázky

Duchovní partner

270 Kč
216 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
partnerství
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Jak to se mnou mluvíš?! - 20%
Tajemstvím šťastných párů je úspěšný dialog. Čtivá knížka přináší všem ženám a mužům neocenitelné rady, jak se svým partnerem lépe komunikovat, jak namísto výčitek správně naslouchat, jak vyjádřit vlastní pocity, přání a konstruktivně řešit problémy.
partnerství
Ukázky

Jak to se mnou mluvíš?!

168 Kč
134 Kč
Sexuální dohody - 20%
Sexualita a vztahy jsou dvě nejdůležitější věci v našem životě. Pro ty, kdo touží přehodnotit svůj přístup k vlastní sexualitě a vztahům a změnit jejich strukturu, je tato kniha vynikajícím zdrojem informací.
partnerství
Ukázky

Sexuální dohody

130 Kč
104 Kč
Proč se mnou nemluvíš?! - 20%
Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu?

partnerství
Ukázky

Proč se mnou nemluvíš?!

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>