Nejprodávanější tituly v roce 2020
horory

Černá křídla Cthulhu 5
Již pátá kniha oceňované antologie, která představuje ty nejlepší moderní lovecraftovské povídky.
horory

Černá křídla Cthulhu 5

S.T. Joshi (ed.)
359 Kč
Ostrov Duma Key
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory

Ostrov Duma Key

333 Kč
Srovnáno se zemí
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory

Srovnáno se zemí

261 Kč
Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Dítě tmy
Nová kniha českobudějovického autora Miroslava Pecha. Po knize Mainstream jeho druhý horor. Měla to být jen opuštěná továrna, která bude chátrat tak dlouho, až se rozpadne. A ten mladík, co se potuloval kolem, se nezdál nebezpečný...
horory

Dítě tmy

179 Kč
Dracul
(1x)
Román Dracul je inspirovaný deníkovými záznamy autora jednoho z nejslavnějších hororů, jehož lze označit za zakladatele žánru.
horory

Dracul

359 Kč
Děsivé historky 2
Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím?
horory

Děsivé historky 2

233 Kč
Schovka
(1x)
Hororový příběh o tom, jak se hra může zvrtnout v boj o holý život, a o tom, že i holý život může být výhrou.
horory

Schovka

223 Kč
Tři vyvolení - Temná věž II.
Magická směs fantasy a hororu v jedinečném podání Stephena Kinga Série TEMNÁ VĚŽ se odehrává ve zvláštní zdevastované zemi, která je plná ohromující vizuální představivosti i nezapomenutelných postav a zároveň děsivě odráží náš vlastní svět.
horory

Tři vyvolení - Temná věž II.

315 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 153 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>