Nejprodávanější hudba v roce 2020
folk a country

V tichu mezi slovy - 11%
Bílá nemoc není jen název slavné Čapkovy divadelní hry, ale jmenuje se tak i pražská folkrocková skupina, která navazuje na někdejší folkovou kapelu Bonsai. Album … v tichu mezi slovy… vychází po dlouhých patnácti letech.
folk a country

V tichu mezi slovy

261 Kč
232 Kč
Hity, které si zpíváte u táboráku - 11%
Oblíbená řada kompilací s hity, které zdomácněly.
folk a country

Hity, které si zpíváte u táboráku

188 Kč
167 Kč
Ryby, raci - 11%
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.
folk a country

Ryby, raci

269 Kč
239 Kč
A kdybych už měl umřít - 11%
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.
folk a country

A kdybych už měl umřít

225 Kč
200 Kč
Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan - 11%
(1x)
Reedice vynikajícího, dlouhá léta nedostupného společného projektu Vlasty Redla s AG Flekem a Jury Pavlici s Hradišťanem v remasterované podobě. Šlo o jeden z prvních domácích projektů world music.
folk a country

Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan

323 Kč
287 Kč
Vzduchoprázdniny - 11%
Jemná, hravá a poetická, taková je tvorba Karla Plíhala – podpořená famózním kytarovým uměním. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy.
folk a country

Vzduchoprázdniny

269 Kč
239 Kč
Jako Šántidéví - 11%
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.
folk a country

Jako Šántidéví

269 Kč
239 Kč
Country vandrbál - 11%
Legendární album z počátku devadesátých let se konečně dočkalo reedice! V novém obalu a na 2CD přináší hity české country ve speciálních směsích určených pro vaše party nebo Silvestra. Album je také oblíbené na populárních kurzech country tanců.
folk a country

Country vandrbál

287 Kč
255 Kč
Love zdar! - 11%
Druhé album písničkáře Honzy Jíchy s doprovodnou kapelou přináší čtrnáct nových písní, postavených na promyšlených a vtipných textech, nejednou vysoce oceněných jako špička svého žánru.
folk a country

Love zdar!

225 Kč
200 Kč
Na kraji nebe - 20%
Album Na kraji nebe je první sólovou deskou hudebníka a textaře Ondřeje Fencla a zároveň pátou studiovou deskou jeho domovské skupiny Hromosvod.
folk a country

Na kraji nebe

300 Kč
240 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 134 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>