Nejprodávanější Kniha v roce 2020
Pragensie

Prague / Praha
Fotografická publikace Praha historická Vám představí známá i dávno zapomenutá místa, porovnáte životní styl obyvatel v průběhu staletí a poznáte rušný život města v odlišných epochách.
Pragensie
Ukázky

Prague / Praha

143 Kč
Stories from Old Jewish Prague
The long and thorny past of the Prague Jewish diaspora has left us with many monuments and even more stories that have won their unique place among other old Prague legends.
Pragensie

Stories from Old Jewish Prague

269 Kč
Praha město žen
Minulost Prahy je dlouhá, barvitá a různorodá. Obsahuje významné události i pozoruhodné historické okamžiky, popisuje zásadní dějinné zvraty, bitvy, popravy a osudová rozhodnutí. Sleduje rodokmeny vladařů, šlechticů, válečníků, politiků i měšťanů...
Pragensie

Praha město žen

251 Kč
Dějiny (na) Václaváku
Cílem je nejen popsat důležité okamžiky pražského Václavského náměstí, ale i je zasadit je do kontextu našich širších dějin, především z pohledu lidí žijících v příslušných obdobích.
Pragensie

Dějiny (na) Václaváku

179 Kč
Pozoruhodné stromy Prahy
Jedním z přírodních prvků, které se významně podílejí na utváření městského prostředí Prahy, jsou dřeviny. Kniha se zabývá systematickým popisem památných a významných stromů na území hlavního města.
Pragensie
Ukázky

Pozoruhodné stromy Prahy

351 Kč
Zlomky z židovské Prahy
Kniha o židovské Praze, jejích památkách a především osobnostech, které tudy prošly, je pokusem zobrazit jednu z nejvýznamnějších, ale bohužel již zaniklých kultur, jež v minulosti tvořila nedílnou součást česko-německo-židovského společenství.
Pragensie

Zlomky z židovské Prahy

322 Kč
Praha 13
Kniha Praha 13 – Město uprostřed zeleně nabízí čtenáři pohled na Prahu 13 očima historiků, jež krátce a čtivě přibližují dobu od pravěku až po 18. století, očima architekta, který je autorem a jedním z tvůrců Jihozápadního Města, přírodovědců, jež znají a fotografují to, co lidem v dnešní uspěchané době často uniká a především očima těch, kteří tu žijí a znají zdejší současné společenské dění.
Pragensie

Praha 13

227 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4