Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
pedagogika, didaktika

Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Problémové chování dětí a mládeže - 20%
Obsah knihy vychází z faktu, že častým zdrojem nežádoucího chování dětí a mládeže jsou chybná osobní pojetí výchovy, učení, vyučování a pedagogické komunikace jednotlivých rodičů, vychovatelů a učitelů.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Problémové chování dětí a mládeže

161 Kč
129 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Srovnávací pedagogika - 20%
Kniha odpovídá aktuální otázky a popisuje významné trendy, které určují podobu a výsledky vzdělávání v různých zemích od předškolního až po vysokoškolské.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Srovnávací pedagogika

224 Kč
179 Kč
Specifické poruchy učení - 20%
Specifickými poruchami učení (SPU) jsou myšleny dyslexie, dysgrafie a dysortografie (pouze naznačeny budou také dyskalkulie a dyspraxie). V současné době se jedná o skupinu obtíží, která zahrnuje nejvyšší procento žáků základních i středních škol v kategorii žáci se speciálními vzdělávacími potřebami.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Specifické poruchy učení

189 Kč
151 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně I - 20%
(1x)
Kniha je určena učitelům českého jazyka druhého stupně základních škol a nižších tříd gymnázií a studentům vysokých škol oboru český jazyk.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně I

297 Kč
238 Kč
Zážitkově pedagogické učení - 20%
Publikace slouží především jako metodicko-praktický materiál všem pedagogickým pracovníkům zajímajícím se o zážitkovou pedagogiku.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Zážitkově pedagogické učení

246 Kč
197 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Publikace se věnuje inkluzi ve vzdělávání z řady hledisek: pohlíží na ni z roviny filozofické, obecně didaktické, speciálněpedagogické i historické.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

254 Kč
203 Kč
Školní vzdělávání ve Švédsku - 20%
Studie se skládá z devíti kapitol. Nejprve je charakterizován kontext, v němž školní vzdělávání probíhá. Dále je představena švédská vzdělávací politika a charakterizován vzdělávací systém. Kapitoly 4-9 přinášejí podrobnější pohled na aktuální témata.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Školní vzdělávání ve Švédsku

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>