Nejprodávanější tituly v roce 2020
výchova a rodina

Desatero pro kluky - Jak na pubertu, holky i sex - 11%
Desatero pro kluky – jak na pubertu, holky i sex. Tentokrát ve formě blízké komiksům s mnoha návodnými obrázky, protože vás, milí mladí pánové, nechceme trápit přílišným čtením.
výchova a rodina

Desatero pro kluky - Jak na pubertu, holky i sex

391 Kč
347 Kč
Bez trestů a odměn - 11%
Výchova spokojeného dítěte ve věku 2-8let.
výchova a rodina

Bez trestů a odměn

260 Kč
231 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
výchova a rodina
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
výchova a rodina

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Sebeúcta u dětí - 11%
Nová kniha známého psychoterapeuta Heinze-Petera Röhra ukazuje, že pouze když mají děti silné sebevědomí, mohou se dobře rozvíjet. Poruchy vývoje sebevědomí často ústí v psychologické problémy v dospělosti a v problémy chování.
výchova a rodina

Sebeúcta u dětí

269 Kč
239 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
výchova a rodina
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Jak rostu - 11%
(22x)
Co může být v lidském životě víc než narození miminka? Pro rodiče je dítě životním posláním a s láskou mu věnují svou péči, čas a energii. Posláním této knížky je zachytit významné okamžiky života dítěte od narození až po práh dospělosti.
výchova a rodina

Jak rostu

531 Kč
472 Kč
Děti potřebují hranice - 11%
Jak se vyhnout trvalému stresu ve výchově a přitom neupadnout do autoritářství, ukazuje zkušený rodinný poradce na mnoha příkladech.
výchova a rodina

Děti potřebují hranice

194 Kč
172 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 200 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 20 > >>