Nejprodávanější Kniha v roce 2020
humor

Příručka špatné matky
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
humor

Příručka špatné matky

219 Kč
Paní Láryfáry
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.
humor

Paní Láryfáry

359 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
Džungle v kuchyni
Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných?
humor

Džungle v kuchyni

269 Kč
Klapuška a neandrtálci
Kocour Klapuška se vrací! Pokračování besteselleru Kočky jsou vrženy, třetí nejobpíbenější knihy čtenářů v soutěži Magnesia Litera, je tady a s ním i tajemný Kocour Klapuška, který zase bojuje s různými českými politiky a dalšími komedianty.
humor

Klapuška a neandrtálci

359 Kč
Čárymáry
(1x)
Kreslíř Marek Douša po letech práce pro celou řadu časopisů (spoluzakládal časopis Sorry, víc než pětadvacet let kreslí do Reflexu etc.) vydává první samostatnou knihu, výběr nazvaný #čárymáry. Kateřina Kadlecová píše v předmluvě:
humor

Čárymáry

270 Kč
Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor

Saturnin

405 Kč
Doktor Proktor a vana času
Líza a Bulík z Dělové ulice obdrží jednoho dne šifrovanou pohlednici od doktora Proktora.
humor

Doktor Proktor a vana času

314 Kč
Lidová tvořivost
Ošatka lidového humoru pro potěchu duše. Že už dnes nevzniká lidová poezie? Nesmysl! Žije pořád, jen za ní musíte sestoupit do suterénu mezi ochlasty, flamendry, zpustlíky, necudy, dlaždiče, ulejváky, prďochy, pobudy, hajzldědky a jiné citlivé duše.
humor

Lidová tvořivost

179 Kč
Miss Blanka 3.A
Blanka Solařová-Calibaba učí řadu let na americké základní škole ve Spojených arabských emirátech.
humor

Miss Blanka 3.A

260 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 490 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 49 > >>