Nejprodávanější tituly v roce 2020
učebnice

Pište správně česky - 11%
Druhé aktualizované, rozšířené vydání této praktické příručky je určené všem, kdo chtějí psát správně, čtivě, hezky a s chutí. Ambicí autorů nebylo popsat veškeré jazykové jevy, se kterými se pisatelé českých textů mohou setkat.
učebnice

Pište správně česky

359 Kč
319 Kč
Klavírní školička - 11%

Klavírní školička pro děti 4-7 leté. Pedagogická publikace s metodickým návodem pro výuku předškolních a raně školních dětí na LŠU. Rozvíjení hudebnosti, základy notopisu a hry na klavír.

učebnice

Klavírní školička

405 Kč
360 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%
Máte doma budúceho prváčika? Potom je táto publikácia určená práve vám! Venujte svojmu dieťaťu pätnásť minút denne na rozvoj zručností, ktoré sú nevyhnutné na úspešné osvojenie čítania, písania a počítania.
učebnice

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Autoškola 2020 - 20%
(1x)
Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.
učebnice
Ukázky

Autoškola 2020

144 Kč
115 Kč
Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate Workbook CZ - 11%
With 100% new content, the third edition of Oxford's best-selling secondary course offers the tried and trusted Solutions methodology alongside fresh and diverse material that will spark your students' interest and drive them to succeed.
učebnice

Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate Workbook CZ

320 Kč
284 Kč
Flautoškola 3 - 11%
Závěrečný díl oblíbené stejnojmenné série učebnic hry na sopránovou zobcovou flétnu.
učebnice

Flautoškola 3

329 Kč
292 Kč
Výři nesýčkují - 11%
Veselé příběhy s vyjmenovanými slovy.
učebnice

Výři nesýčkují

230 Kč
204 Kč
Černý Petr Karty Frozen II - 11%
Kdo umí hrát karty s ledovým klidem, má dobře našlápnuto k vítězství. Naučte to své děti pomocí obrázkové karetní hry Černý Petr s motivy filmového ledového království.
učebnice

Černý Petr Karty Frozen II

53 Kč
47 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 11%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
učebnice

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

287 Kč
255 Kč
Vybrané kapitoly z teoretické fyziky III. - 11%
Třetí díl učebnice určené pro vysokoškolské studenty fyziky i další zájemce. Obsahuje základní partie z fyziky plazmatu a numerických simulací. Text je doplněný stručnými životopisy některých významných osobností z fyziky.
učebnice

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky III.

342 Kč
304 Kč
Eutanázie - 11%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
učebnice

Eutanázie

233 Kč
207 Kč
Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
učebnice

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění - 20%
Publikace je základní učebnicí pro studující dějin umění i dalších kulturně-historických oborů a je jediným učebním textem tohoto druhu v češtině. Velikost e-knihy je 29 MB.
učebnice
Ukázky

Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění

143 Kč
114 Kč
Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate Student's Book Czech Edition - 11%
An enhanced edition of the popular English course for secondary students, now with a multi-dimensional package to cater to a range of abilities in the classroom.
učebnice

Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate Student's Book Czech Edition

546 Kč
486 Kč
Odmaturuj! z biologie - 11%
Edice Odmaturuj! je primárně určena na přípravu k maturitní zkoušce, a to především k maturitní zkoušce v části profilové.
učebnice

Odmaturuj! z biologie

251 Kč
223 Kč
Písanka 1 – Uvolňovací cviky - 11%
Zamíchej kaši doleva. Zamíchej kaši doprava. Navlékni na šňůrku barevné korálky. Nakresli veliké kapky deště... V tomto pracovním sešite najdete velké množství zábavných cvičení na uvolnění ruky.
učebnice

Písanka 1 – Uvolňovací cviky

35 Kč
31 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 11%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
učebnice

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

206 Kč
183 Kč
Intenzivní medicína
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
učebnice

Intenzivní medicína

3 150 Kč
Škola hry na akordeon - 11%
V Čechách nejprodávanější škola na akordeon obsahuje řadu cvičení na pravou i levou ruku, přehledné schéma rozsahů akordeonů a prstoklady k hraní stupnic.
učebnice

Škola hry na akordeon

332 Kč
295 Kč
Maturita solutions 2nd Edition Pre-Intermediate Workbook - 11%
An enhanced edition of the popular English course for secondary students, now with a multi-dimensional package to cater to a range of abilities in the classroom.
učebnice

Maturita solutions 2nd Edition Pre-Intermediate Workbook

345 Kč
306 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>