Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
druhý stupeň

Krev predátorů - 20%
Krev. Právě ta přitáhne do života mladé ženy děsivé a nemilosrdné tvory, jejichž existence pro ni spadá do říše bájí. Přinutí ji to hledat ochranu u tajemného muže, kterému nevěří. Pár let nato zavede osudové pouto, vzniklé před celými věky, ...
druhý stupeň
Ukázky

Krev predátorů

199 Kč
159 Kč
Žabinčina dobrodružství - 20%
Fantastické světy neobývají jen draci, hrdinové, dámy v nesnázích a démoni. Žijí v nich i tvorové nepatrnější a na první pohled mnohem méně zajímaví. Například květinové víly. Toto je v šesti povídkách zpráva o šesti dobrodružstvích.
druhý stupeň
Ukázky

Žabinčina dobrodružství

35 Kč
28 Kč
Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů - 20%
Zapomeňte na dinosaury! Na Zemi v minulosti byli ještě pozoruhodnější tvorové. Třeba želvy s extra dlouhými krky a opancéřované ryby velké jako autobus!
druhý stupeň
Ukázky

Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů

209 Kč
167 Kč
Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

druhý stupeň
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Když ožijí sny - 20%
Shentara celý život toužila spatřit na vlastní oči jednorožce, bájného a podle všech tvrzení neexistujícího tvora. Když se ale sny promění v děsivou skutečnost, o čem zbývá snít?
druhý stupeň
Ukázky

Když ožijí sny

99 Kč
79 Kč
Děti magie 2 - Nepřítel trpaslíků - 20%
Čarodějnické sourozence Mika a Zuri osud opravdu zkouší. Sotva si trochu odpočinuli, čeká je celá řada dalších dobrodružství.
druhý stupeň
Ukázky

Děti magie 2 - Nepřítel trpaslíků

144 Kč
115 Kč
Kryštof a Očoun - 20%
(1x)
Nevěřili byste, že v podzemí existuje pozoruhodná tajná říše obývaná jednookými tvorečky s velkou hlavou. Kryštofovi se to také zdá neuvěřitelné... Jednou při svém botanickém bádání ale objeví kouzelnou květinu zvoněnku, která otevírá cestu do podzemí.
druhý stupeň
Ukázky

Kryštof a Očoun

139 Kč
111 Kč
Čtrnáct - 20%
Pokračování oblíbené řady pro dívky přináší mnohá překvapení a další novinky ze života Viki, která se letos chystá konečně do devítky.
druhý stupeň
Ukázky

Čtrnáct

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 68 položek
<< < 1 2 3 4