Nejprodávanější knihy v roce 2020
naučné, obrazové

Bydlíme - 11%
(1x)
Interaktivní knížka na čtení, prohlížení a zkoumání s geniálně vybudovanými ilustracemi obydlí lidí i zvířat. Přes zelenou fólii uvidíte svět lidí, přes červenou svět zvířat a dohromady... dohromady je to legrace.
naučné, obrazové
Ukázky

Bydlíme

269 Kč
239 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
naučné, obrazové

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
naučné, obrazové
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Hvězdná obloha - 11%
Již před tisíciletími vzhlíželi lidé k nebi a jednotlivé hvězdy spojovali do obrazů, které pojmenovali po bozích, zvířatech i předmětech.
naučné, obrazové

Hvězdná obloha

449 Kč
399 Kč
Malý zajíček - Narozeniny - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou poznat, jak to chodí na narozeninové oslavě. Všechno nejlepší!
naučné, obrazové

Malý zajíček - Narozeniny

62 Kč
55 Kč
Malý zajíček - Zahrada - 11%
(1x)
Nauč se s malým zajíčkem, jak se starat o zahradu! Jak se sází rostliny? Kdo ohlídá úrodu? Máš rád či ráda vlastní vypěstovanou zeleninu?
naučné, obrazové

Malý zajíček - Zahrada

62 Kč
55 Kč
Pracovní sešit Čísla 1 - 30 - 11%
Tento sešit je pro vaše dítě úvodem do čtení a psaní čísel od 1 do 30. Pokud již vaše dítě umí psát čísla do 10, sešit staví na těchto vybudovaných základech.
naučné, obrazové

Pracovní sešit Čísla 1 - 30

161 Kč
143 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
naučné, obrazové

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Proč? Jak? Slavní vědci
V průběhu našich dějin se objevilo mnoho géniů, kteří posunuli náš svět dopředu. Jejich vynálezy byly mnohdy velmi odvážné. Pomohly světu, aby byl lepší.
naučné, obrazové

Proč? Jak? Slavní vědci

80 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 202 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>