Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
druhá světová válka

Nový kancléř v sousedství - 20%
(3x)
Studie přibližuje ohlasy české meziválečné politické scény na nástup Adolfa Hitlera k moci a jeho první kroky v úřadě; zahrnuje období od ledna 1933 do srpna 1934.
druhá světová válka
Ukázky

Nový kancléř v sousedství

79 Kč
63 Kč
Stopy vedou k Ivančeně - 20%
(1x)
Publikace Stopy vedou k Ivančeně shrnuje několikaleté mapování skautského protinacistického odboje ve Slezsku a událostí, které vedly k osudovým výstřelům popravčí čety. Knihu doplňuje řada historických fotografií a příloh.
druhá světová válka
Ukázky

Stopy vedou k Ivančeně

130 Kč
104 Kč
Zapomeňte, že jste byli lidmi... - 20%
Dá-li se to takto říci, pak tato kniha, jejíž druhé vydání vám nabízíme, je pobouřenou autorskou vzpourou proti stavu, kdy se téma nacistických koncentračních táboru vytrácí z vědomí naší společnosti a je připomínáno vždy spíš jen jednostranně a nárazově.
druhá světová válka
Ukázky

Zapomeňte, že jste byli lidmi...

169 Kč
135 Kč
Návraty - 20%
Kniha zkoumá nejen samotnou cestu přeživších holocaust zpět, ale především mnohost a různorodost toho, jak jejich fyzický a mentální návrat ovlivnil je samotné a jejich okolí.
druhá světová válka
Ukázky

Návraty

310 Kč
248 Kč
Odstřelovačské eso - 20%
(1x)

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

druhá světová válka
Ukázky

Odstřelovačské eso

199 Kč
159 Kč
Hitlerovi inženýři - 20%
První úplné, bohatě ilustrované a podrobně zpracované životní osudy dvou velmi významných mužů Třetí říše. Fritz Todt a Albert Speer tvořili během všech zvratů válečné štěstěny Třetí říše její dva pevné pilíře.
druhá světová válka
Ukázky

Hitlerovi inženýři

424 Kč
339 Kč
Místa paměti druhé světové války - 20%
Kniha Pavla Mückeho se snaží přiblížit problematiku tzv. „míst paměti“ (hmotných i symbolických památek, na nichž je zakládána identita národního společenství), každodenního života a vnitřního světa vojáků.
druhá světová válka
Ukázky

Místa paměti druhé světové války

220 Kč
176 Kč
Půjdu do pekla spokojen... - 20%
Je to fascinující příběh. Vysoký důstojník SS Adolf Eichmann, pověřený uskutečněním obludného plánu vyhlazení židovského obyvatelstva na všech územích ovládaných nacistickým Německem, patří k nejbizarnějším osobnostem 20. století.
druhá světová válka
Ukázky

Půjdu do pekla spokojen...

99 Kč
79 Kč
Wilhelm Keitel - 20%
Během druhé světové války mělo pouze několik důstojníků možnost přímo se podílet na vojenském plánování v přítomnosti Adolfa Hitlera. Jedním z nich byl právě Wilhelm Keitel, náčelník Nejvyššího velitelství ozbrojených sil.
druhá světová válka
Ukázky

Wilhelm Keitel

509 Kč
407 Kč
Dobrovolníkem v SS divizi Charlemagne - 20%
Autor ve své vzpomínkové knize vysvětluje, proč se z přesvědčení dobrovolně chopil zbraně na obranu nacistického Německa v době, kdy byla jeho porážka již neodvratná.
druhá světová válka
Ukázky

Dobrovolníkem v SS divizi Charlemagne

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 52 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>