Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
hudba

Jethro Tull v zemích Koruny české - 20%
Exkluzivní celobarevná publikace mapující tuto dnes již legendární rockovou skupinu při všech jejích koncertech v Čechách a na Moravě.
hudba
Ukázky

Jethro Tull v zemích Koruny české

99 Kč
79 Kč
Legendy československé populární hudby - 20%
Ohlédněte se s námi za jedinečnými interprety populární hudby 70. a 80. let minulého století! Buďte tak trochu retro!
hudba
Ukázky

Legendy československé populární hudby

203 Kč
162 Kč
Případ Václava Talicha - 20%
(1x)
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
hudba
Ukázky

Případ Václava Talicha

120 Kč
96 Kč
Dávám, tak ber - 20%
Knižní profil folkrockové skupiny Marsyas hudebního publicisty Vojtěcha Lindaura vznikl jako pestrá koláž faktografických údajů a osobních vzpomínek autora na setkávání s touto skupinou i jejími jednotlivými protagonisty.
hudba
Ukázky

Dávám, tak ber

190 Kč
152 Kč
Zpěvy Čech, Moravy a Slezska - 20%
Zpěvník je vytvořen pečlivým výběrem nejznámějších lidových písní tří regionů - českého, moravského a slezského. Harmonické vybavení písní vychází z národní hudební tradice a je přizpůsobeno dané oblasti.
hudba
Ukázky

Zpěvy Čech, Moravy a Slezska

246 Kč
197 Kč
Big Bang!/video/audio/ - 20%
Svébytná, kapelníkem a autorem většiny repertoáru skupiny komentovaná koláž textů i ve světě známé a uznávané kapely Laura a její tygři přináší osobité postřehy na vznik vybraných písniček, na dění uvnitř a kolem tělesa během jeho čtvrt stoleté existence.
hudba
Ukázky

Big Bang!/video/audio/

150 Kč
120 Kč
Hana Hegerová - 20%
(1x)
Brilantní zpěvačka - "první dáma šansonu" a typově ojedinělá herečka paní Hana Hegerová, která se všemi svými přáteli a příznivci oslaví letos své 80. výročí, patří již více jak čtyřicet let mezi čelní představitelky československé hudební scény.
hudba
Ukázky

Hana Hegerová

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5